Ana sayfa Güncel Haberler Tüp Bebek Uzmanı Dr. Mustafa Bahçeci: “45 yaş üstü gebelik artıyor”

Tüp Bebek Uzmanı Dr. Mustafa Bahçeci: “45 yaş üstü gebelik artıyor”

tarafından ker_def

Son 8 yılda Türkiye’de 45 yaş ve üzeri tam 32 bin 427 doğumla rekor kırıldı. 40 yaş üzeri doğum oranları ise %20 arttı. Bahçeci Tüp Bebek Merkezi kurucusu Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, 35 yaş üzeri hastalarının arttığını belirtti.Son 8 yılda Türkiye’de 45 yaş ve üzeri tam 32 bin 427 doğumla rekor kırıldı. 40 yaş üzeri doğum oranları ise %20 arttı. Bahçeci Tüp Bebek Merkezi kurucusu Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, 35 yaş üzeri hastalarının arttığını belirtti.Tüp Bebek merkezleri bu gibi durumlara önlem olarak, bir alternatif daha sunuyor: Yumurta Dondurma. “Risklere rağmen kariyer planı önemli” diye kadınlar, ileride yumurtalık rezervleri azaldığında kullanmak üzere, daha erken yaşlarda yumurtalarını dondurmayı seçebiliyor.

Show Haber’de yayınlanan videoda detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Show TV ana haber bülteni haftanın 7 günü Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Günlük gelişmelerden, sokaklarda yaşananlar, ekonomi haberlerinden siyasetteki gelişmelere, spordan sanata kadar her kategoriden haberler Show TV’de izleyicilerle buluşuyor.

Halkın gündeminde yer alan, sosyal medyada olay yaratan, sokaklardan insan manzaralarından oluşan günlük haberler youtube sayfasında da yayınlanmaktadır.