Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar dizisinde Pınar Deniz, adeta su gibi!

Bir Deli Rüzgar dizisinde Pınar Deniz, adeta su gibi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay /

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Bir Deli Rüzgar dizisinde, Pınar Deniz’i izleyenler ona hayran kalmadan edemiyor.

Hem sahnelere hem fotoğraflara yansıyan durumun özeti; Pınar Deniz’in dikkat çeken performansı, tarzı ve güzelliği gözler önünde…

Bir Deli Rüzgar dizisinin reytingleri iyi olmasa bile Pınar Deniz, şimdiden kariyer basamaklarını tırmanmaya devam ediyor ve daha iddialı projelerde yer almanın kapısını da aralamış durumda.

Vatanım Sensin dizisinde o dönemin kıyafetlerinde güzelliğini sergilemesi daha zor olan Pınar Deniz, Bir Deli Rüzgar’da ise duru güzelliğini her sergiliyor.

Kıyafet seçiminden, saçlarına ve tarzına kadar Pınar Deniz, “ben buradayım” diye haykırıyor…

Deniz’in oyunculukta da ilerleme kaydettiği Gökçe rolüyle ortada.

29 Eylül Cumartesi günü 3. bölümüyle ekrana gelecek olan Bir Deli Rüzgar dizisinde Pınar Deniz’in duru güzelliğini sergilediği sahneleri izleyeceksiniz.

Bir Deli Rüzgar dizisinde Pınar Deniz, adeta su gibi! 7

Dizinin üçüncü bölümünde yaşanacakların detayı:

Gökçe’nin Eren Yıldız’la olan görüşmesi istediği gibi gitmez. Hayallerinden vazgeçecek durumdayken Melike ilk kez şarkıcı kimliğiyle Gökçe’ye yardımcı olur ve onu kampa alır. Gökçe, Melike ve Tunahan sayesinde tekrar hayalleri için mücadelesine devam eder.

Bu sefer Eren Yıldız’ın karşısında sesiyle de kimliğiyle de farklı çıkacaktır. Fakat Gökçe bu uğurda istemeden de olsa başına bela alacaktır. Gökçe’nin Melis Rengin yüzünden Uğur’la arası açılacak fakat her şeye rağmen tam Uğur’a güvenecekken, onun gerçekte kim olduğunu öğrenecektir. Geçmişte ise Sevim Soylu’nun hamile olduğu basına sızacak ve Sevim’in Ahmet’le arası açılacaktır.

Ahmet, haberi kimin sızdırdığını öğrenmesi için Reşat’ı görevlendirdiğinde karşısına Melike çıkacaktır. Reşat ise Melike’yi cezalandırmak zorunda kalacak ve kimsenin beklemediği bir şey yapacaktır. Melike ise ailesini bulacak fakat başına Sevim Soylu yüzünden büyük belalar alacaktır.