Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Türk dizisi izlemem’ diyenler bile Aile dizisini merak ediyor!

‘Türk dizisi izlemem’ diyenler bile Aile dizisini merak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisinin ilk bölümü izleyenleri çok etkiledi. Özellikle de Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi çok başarılı bir dizi çifti oldu. İkilinin her sahnesindeki doğallığı ilk anda fark eden izleyiciler, Aile projesine farklı bir gözle bakmaya başladı.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı dizinin çok farklı ve herkesi derinden etkileyecek bir hikayesi olduğunu kimse söylemiyor. Ama hikaye içindeki derinliği, karakterlerin çok iyi isimlerden seçilmiş olmasını ve başrol çiftinin de uyumunu beğenenler için Aile, heyecan yaratan bir proje oldu.

Sosyal medyada Türk dizilerini izlemediğini söyleyen ama Aile dizisine takılı kaldığını ve merak ettiğini belirten birçok izleyici bulunduğunu da belirtelim. 14 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 2. bölümde neler yaşanacağını da çok merak eden izleyiciler, özellikle de Devin ile Hülya sahnelerini çok merak ediyor.

Nur Sürer’in canlandırdığı Hülya karakteri, oğlu Aslan’ı kimse ile paylaşmak istemediğinden, aileye yeni dahil olan Devin’e karşı neler yapacağı izleyicilerin en merak ettiği konuların başında geliyor.

'Türk dizisi izlemem' diyenler bile Aile dizisini merak ediyor! 8

Bir de Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un karşılıklı konuşuyormuş gibi yansıyan dizideki halleri de doğal bulunuyor ve ikilinin yüksek enerjisi, güçlü uyumu izleyicileri daha da çok dizinin içine çekiyor.

Aile’nin merakla beklenen 2. bölümünde; Devin’in sofraya gelişi, Hülya’nın onu bir tehdit olarak görmesi için yeterlidir. Hülya en iyi bildiği taktiği uygulamaya karar verir: Dostlarını yakınında, düşmanlarını ise daha yakınında tutmak… Bunun ilk adımı olarak Devin’i kurucusu olduğu derneğin bir etkinliğine davet eder.

Aslan’ın odağında ise ailesini yasa dışı işlerden çıkarmak vardır. Bu operasyonun en önemli adımlarından biri de; genç iş insanı Atilla Özyılmaz’ın şirketine ortak olmaktır. Kaza geçiren Aysel’e, Cihan’dan bir yardım eli uzanır.

'Türk dizisi izlemem' diyenler bile Aile dizisini merak ediyor! 9

Hülya ise Aslan ve Devin ilişkisini yolun başındayken bitirmek için Cihan’la aynı masaya oturmak zorunda kalır. Devin, Hülya ile katıldığı etkinlikte yaşananlardan sonra bir karar alır. Ama Aslan’la geçireceği ilk gecede aralarındaki çekime yenik düşerken, Aslan’ın hiç beklemediği hamlesiyle karşı karşıya kalır.

İkili arasında ipler kopma noktasına gelir. Ancak bir araya geldikleri sürpriz bir sofrada yaşananlar, Devin’i hayatıyla ilgili büyük bir karar almaya iter. Bu karar, Aslan ve Devin’in yolculuklarındaki en önemli kırılma noktası olacaktır.

‘Aile’ yeni bölümüyle 14 Mart Salı saat 20.00’de Show TV’de!