Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde herkesin şaşıracağı yeni bir karar alındı!

Üç Kız Kardeş dizisinde herkesin şaşıracağı yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranında 1 yılı geride bıraktı ve şimdiye kadar da ismi hep başarılarla anıldı. Dizide Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya ile, Somer olarak izlediğimiz Berker Güven’in güçlü işbirliği, başarının ana nedenlerinden birisi oldu.

Ayvalık’ta çekimleri devam eden dizinin hikayesi İclal Aydın’a ait… Aynı isimli İclal Aydın’ın çok okunan romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi 41. bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Aslında hikayede büyük bir kırılmanın da gerçekleşeceği anlaşılıyor. Senaristler bir ayrılan bir barışan Türkan ile Somer için yeni bir dönem tasarladı.

Üç Kız Kardeş dizisinde herkesin şaşıracağı yeni bir karar alındı! 7

Bu dönemi “Külkedisi, prensine kavuşuyor” sözüyle açıklamak mümkün. Yani senaristlere Türkan ve Somer için yeni bir başlangıç planladı. Bu yeni başlangıcın dizinin hikayenin güçlenmesine katkı yapması bekleniyor.

Özellikle de Show TV’de başlayan Aile dizisinin çok iyi bir çıkış yakalaması, reytinglerde öne çıkan performansı ve milyonların ilgisini hemen üzerine çekmiş olması, Üç Kız Kardeş’i de tehdit ediyor.

Bundan sonra bölümlerin çok etkileyici, merak uyandırıcı olmasını beklemek mümkün. Yeni bölümde izleyicilerin şaşıracağı Türkan ve Somer sahnelerini bulacaksınız.

İkilinin arasındaki sorunlar yerini barışmaya bırakıyor. Dizide bu hafta, Türkan ve Somer arasındaki buzlar eriyor.

Somer, Türkan’ı yeniden kazanmak için daha net adımlarla harekete geçer. Somer her şeyi düzeltmeye çalışırken, Mine de ikilinin ortasında karanlık bir gölge gibi durduğunu hatırlatmaya devam eder.

Tüm bunlara rağmen Türkan ve Somer’in barışma ihtimali bir kenarda durmaya devam ederken, Rüçhan’ın kuracağı tuzakla taşlar yerinden oynayacak ve Somer’in son hamlesi de herkese ve her şeye rağmen Türkan’dan vazgeçmeyeceğinin en büyük ispatı olacaktır.

Türkan ve Somer aşkının romantik sahnelerinin ekrana geleceği Üç Kız Kardeş yeni bölümü ile 14 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…