Ana sayfa Dizi Fragmanları Türkan ve Somer’in aşkı Rüçhan’ı deliye çevirdi, Üç Kız Kardeş dizisinde ipler gerildi!

Türkan ve Somer’in aşkı Rüçhan’ı deliye çevirdi, Üç Kız Kardeş dizisinde ipler gerildi!

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş dizisinde 15. yeni bölüm 7 Haziran Salı akşamı Kanal D ekranında yayınlanacak. Dramın iyice arttığı ve çok iyi reytingler almaya devam eden dizinin yeni bölümünde Rüçhan’ın intikam planı devreye giriyor.

Veda Yurtsever’in başarıyla canlandırdığı Rüçhan karakteri hikayeye hem hareket kattı hem de izleyicilerin merakı bir hayli arttı. İntikam peşinde olan Rüçhan kontrolden çıktı ve yapacakları da hikayenin gidişatını fazlasıyla etkileyecek.

Türkan ve Somer’in birlikte olmasını kendine yediremeyen Rüçhan, çok kötü planlar yapıyor. Oğlunun Türkan ile büyük aşk yaşamasına katlanamayan ve kötü bir anne örneği sergileyen Rüçhan karakteri, dizinin en sert sahnelerini de izleyicilere yaşatacak.

Hedefte önce Mine vardır. Merdivenlerden düşen Mine yaralanacak. Aynı zamanda Sadık ve Nesrin de Dönüş ile ilgili sır yüzünden Rüçhan’ın tehditleriyle karşı karşıya kalacak. Sadık ve Türkan’ı ise zor bir karar beklemektedir.

Üç Kız Kardeş dizisinin 15. yeni bölümü çok etkili sahnelerle geliyor ve izleyicilerin de kaçırmaması gereken anlar var.