Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yeni projeyle şimdiden favori dizi çifti olmaya aday!

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yeni projeyle şimdiden favori dizi çifti olmaya aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in Temmuz ayı içinde yayınlamayı planladığı yeni dram dizisi Seni Kalbime Sakladım, çok etkili bir hikaye ve oyuncularla geliyor… Dizinin hikayesine yönelik henüz detaylar tam olarak paylaşılmadı ama trajedilerle dolu bir aşk hikayesi olması bekleniyor.

Civan Mert isimli duyulan ama çekimler başlayınca Seni Kalbime Sakladım adını alan yeni TRT1 dizisinde iki başrol oyuncusu büyük dikkat çekiyor. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ikilisinin hayranları şimdiden büyük bir heyecan içinde. Haziran ayının başında çekimlerin başlaması bir yaz dizisini akla getiriyor.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yeni projeyle şimdiden favori dizi çifti olmaya aday! 8

Ancak TRT1’in daha önceki yıllarda da yaptığı bir strateji var ki, yeni dizi için de bunun düşünüldüğü anlaşılıyor. Temmuz ayının ortalarında Seni Kalbime Sakladım dizisi aslında kış sezonu devam etmesi planlanan bir yapım. Ancak erken başlatılarak, Eylül ayında diğer diziler ekrana gelmeden kendi izleyicisini bulması hedefleniyor.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz seçimi de birçok izleyiciye göre çok başarılı bir partner görüntüsünde… Sosyal medyadan şimdiden olumlu yorumlar alan bu ikilinin yaz döneminin favori dizi çifti olma yolunda da bir hayli şanslı görüldüğünü söyleyebiliriz. İkilinin yeni dizideki fotoğrafları ve yeni imajları şimdiden büyük merak konusu oldu.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yeni projeyle şimdiden favori dizi çifti olmaya aday! 9

Seni Kalbime Sakladım dizisinin iki oyuncunun performansları reytinglerin nasıl gerçekleşeceğini belirleyecek. Ancak etkili bir oyuncu kadrosunun da bu iki genç oyuncuya eşlik edeceğini söylememiz gerekiyor.

Mehtap Bayri, Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Gökçe Akyıldız, Elçin Afacan, Berke Üskiden, Ali Öner, Emre Taşkıran, Tarık Ündüz ve Derda Yasin Yanal gibi isimlerin katkı sunacağı yeni TRT1 dizisinin başarı şansı bir hayli yüksek gözüküyor.