Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay ve Şevval Sam yok, peki Yasak Elma batar mı yoksa bu işten güçlü mü çıkar?

Berk Oktay ve Şevval Sam yok, peki Yasak Elma batar mı yoksa bu işten güçlü mü çıkar?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi ilk başladığı günden bu yana bambaşka bir görüntüye büründü… Bir dram dizisi olarak başlayan hikaye, üçüncü sezon başından itibaren absürt komedi tarzına doğru kaydı. Kendi kendisi ile dalga geçen dizi olarak da öne çıkan Yasak Elma’yı bugünlere getiren asıl şey oyuncular değildi…

Dizinin hikayesi ve oyuncu sirkülasyonunun da iyi şekilde kullanılması Yasak Elma’nın yaşamasını sağladı. Bu noktada hikayeden ayrılan isimlere dikkat ettiğimizde ilk iki sezonun en çok konuşulan isimleri Zeynep karakterinde Sevda Erginci ve Alihan olarak da Onur Tuna 3 sezondur yok. Dizide bir eksiklik de yok…

Halit karakterini canlandıran Talat Bulut’un çok etkili olduğu bir dönemde diziden ayrıldığı gerçeğini de hatırlatmak gerekiyor. Bunun da hikayenin gidişatına ciddi bir olumsuz sonucu olmadı.

Üçüncü sezon sonunda Şahika karakterinde yer alan Nesrin Cavadzade de bu sezon dizide yoktu. Peki bunun Yasak Elma’ya olumsuz bir etkisi var mı? Bu sorunun yanıtı da hayır.

Görüldüğü üzere Yasak Elma dizisi oyuncular ve bazı karakterler üzerine kurgulanmış gibi gözükse bile aslında bu doğru değil.

Berk Oktay ve Şevval Sam yok, peki Yasak Elma batar mı yoksa bu işten güçlü mü çıkar? 7

Dizinin bugünlere gelmesinde ve milyonlarca hayranı her sezon sürüklemesindeki asıl önemli faktör elbette ki senaryonun esnekliği, farklılığı ve izleyicilere ilginç gelmesi.

Entrika, aldatma ve birçok absürt olayın yaşandığı dizi oyuncu sirkülasyonunu da çok başarılı şekilde kullanarak yoluna devam ediyor.

Eda Ece’nin Yıldız karakterinde devam edeceği projenin yeni döneminde Biran Damla Yılmaz’ın da yer alması bekleniyor.

Berk Oktay’ın zaten devam etmeyeceği bilinirken, şimdi de Şevval Sam’ın da olmayacağı iddiaları gündemden düşmüyor.