Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz hayranlarının en büyük dileği belki de gerçekleşir!

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz hayranlarının en büyük dileği belki de gerçekleşir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı isimli yaz dizisinde başrolde yer alan Ayça Ayşin Turan, 2021 yılının yaz aylarında hem birlikte başarılı bir iş ortaya koydu hem de sette başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürdü.

İkilinin Ada Masalı dizisi ile birlikte başlayan aşk serüveni de devam ediyor. Çift birbirlerine çok yakıştırılıyor ve hayranları da onların birlikteliklerinin devam etmesinden memnun olduklarını, çok iyi uyum sağladıklarını belirten yorumlar paylaşıyor. Ayça Ayşin Turan da sevgilisi Alp Navruz ile birlikte özel hayatını düzene koymuş oldu.

İklinin hayranları Ada Masalı’ndaki hallerini çok sevmiş ve yeniden birlite proje yapmasını istemişti. Sosyal medyada bir dönem çok sayıda mesaj paylaşan dizi hayranlarının bu istekleri ilerleyen süreçte gerçekleşir mi bilinmez, ancak çiftin yapımcılara yeşil ışık yaktığını belirtelim.

Ayça Ayşin Turan, sevgilisi Alp Navruz ile birlikte reklam filmi çekecekleri iddiasını yalanladı. Ancak oyuncu, gelecekte yeni bir proje olursa yeniden ekranda bir arada olabileceklerinin de altını çizdi.

Ayça Ayşin Turan, “Her şeyin hayırlısı, gelen projeye bağlı” diyerek bu tür bir durum oluşur ise projeye bağlı olarak yer alabileceklerini ifade etmiş oldu. Ünlü çift, birbirlerine çok yakıştırıldıkları ve ekranda da çok güzel bir uyum sağladıkları için hayranları onları yeniden dizilerde görmeyi çok istiyor.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz hayranlarının en büyük dileği belki de gerçekleşir! 7

Ayça Ayşin Turan’ın gelen projeye göre değerlendirilebileceğini söylemesi de bu tür bir rol gelirse kapalı olmadıklarını, iyi bir iş olursa yeniden birlikte sete çıkabileceklerini sergilemiş oldu.

Ada Masalı isimli romantik komedi dizisi, 2021 yılının yaz aylarına damga vurmuş, Seferihisar’da yapılan çekimler çok hoş bir yaz ortamını ekrana taşımış ama reytingler çok iyi olmadığı için Star TV tarafından 26. bölümde final yaptırılmıştı. Ada Masalı dizisi bitti belki ama, iki başrol oyuncusunun aşkı halen devam ediyor.