Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ömür Gedik, kıyafetiyle ilgili kendisini uyarmayan magazincilere çattı

Ömür Gedik, kıyafetiyle ilgili kendisini uyarmayan magazincilere çattı

tarafından ker_def

Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın magazin programı “Magazin Noteri” gündemi sarsan birbirinden ünlü konuları takipçileri ile buluşturmaya devam ediyor. Magazin Noteri’nde yeni bölümün konuğu, her sözü olay olan ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik oldu.

Gedik, bir gün önce katıldığı ödül töreninde sökülen kıyafetiyle ilgili yaşadığı talihsizlik hakkında açıklamalarda bulundu.Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’ya olaylı geceyi anlatan Ömür Gedik,magazin gazetecilerine sitem ederek; “Kıyafetimin arkasında bir sökük oluşmuş. Oradaki magazin gazetecileri de arkadaşlarım olarak beni uyarmak yerine, bir kaplanın ceylanı avlayışını izleyen belgeselciler gibi zoom yapıp kameraya çekmişler.” ifadelerini kullandı.

Giysideki yırtığın bir dekolte olmadığını belirten ünlü şarkıcı, ” Tabii bu bir tercih meselesi. Bir gazeteci olarak ben başka bir arkadaşımı bu durumda görsem, kendisini uyarırdım. Sonuçta bilerek yapılmış bir şey değil. Hoş da bir görüntü değildi.” şeklinde konuştu.

Ömür Gedik son olarak gecenin devamında oldukça zorlandığını da sözlerine ekleyerek, “Masaya oturduğumda bir arkadaşım mesaj attı ve şortumun yırtıldığını ve gazetecilerin çektiğini söyledi. Geceye montumu o bölgeye bağlayarak devam etmek zorunda kaldım ve ödül almak için sahneye o şekilde çıktım.” açıklamasında bulundu.

“EVLENMEYİ İSTEYEMEYEN FERHAT, BEN DE SIKIŞTIRMIYORUM”

Ömür Gedik, İlkay Buharalı’nın “12 yıllık hayat arkadaşı ünlü sanatçı Ferhat Göçer ile neden evlenmedikleri” sorusuna; Göçer’in 3 evlilikten 2 çocuğu olduğunu söyleyerek “Ferhat evlilik konusunda bir fobim var diyor. Ben de daha önce evlenmemiş ve çocuk sahibi olmamış olsaydım ve illa çocuk yapmak istiyor olsaydım; Ferhat’ın yakasına yapışırdım ‘Evleniyoruz ve çocuk yapmak istiyorum’ diye… Bu nedenle travmam da var derken onu çok sıkıştırmak istemedim bunca yıldır… Ama tabii ki evlilik çok güzel bir kurum, evlenmeyi çok güzel buluyorum.” açıklamasında bulundu.

Videodan programı izleyebilirsiniz: