Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’yi kasıp kavuran Kulüp’ün ikinci kısmı için geri sayım başladı!

Türkiye’yi kasıp kavuran Kulüp’ün ikinci kısmı için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Salih Bademci’yi kariyerinin zirvesine taşıyan Kulüp dizisinin ikinci kısmı için geri sayım başladı. Netflix’te yayınlanan ilk bölümleriyle herkesten tam not alan dizinin ikinci kısmı 6 Ocak’ta Netflix’te olacak. Dizinin ikinci kısmı Türkiye’nin yakın geçmişine ayna tutmaya devam ederken yaşanan bazı acı olayları da gündeme getirecek. Dizinin ikinci kısmı dört bölümden oluşacak.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in yer aldığı Kulüp, altı bölümlük ilk kısmıyla ekrana geldiğinde büyük heyecan yaratmıştı. Matilda ve kızı Raşel’in hikayesinin ardında 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan azınlıkların hayatını anlatan Kulüp dizisi bugüne kadar çekilmiş en başarılı dönem dizilerinden biri olarak kabul edildi.

Dizinin başrol oyuncusu Salih Bademci’nin performansı ise deyim yerindeyse Türkiye’de büyük olay yaratmıştı. Hayallerinin peşinden koşan ve bu uğurda ailesine sırtını dönen şarkıcı Selim Songür’ü canlandıran Salih Bademci’nin performansı izleyicinin ağzını resmen açıkta bırakmıştı. Bademci, Kulüp’teki performansıyla kariyerinin zirvesine ulaştı, birçok ödüle layık görüldü.

Türkiye’yi kasıp kavuran Kulüp’ün ikinci kısmı için geri sayım başladı! 7

Kulüp dizisinin son bölümünde Matilda’nın hamile kızı Raşel Mordo’yla birlikte gemiye binip İsrail’e doğru yola çıkmış, kötü yürekli Çelebi Kulüp’teki işini bırakmış, İstanbul’daki azınlıklara yönelik baskılar iyice artmaya başlamıştı.

Kulüp’ün ikinci kısmı 6 Ocak’ta Netflix ekranında olacak. Dizinin ikinci kısmında Raşel ve Matilda cephesinde işler daha da karışacak. Selim Songür ününe ün katarken yaşadığı ruhsal hezeyanlar damgasını vuracak. Yeni bölümlerde, Türk tarihinin kanayan yaralarından biri olan 6-7 Eylül olaylarına da değinilecek.

6-7 Eylül 1955’te İstanbul’da yaşayan Rum azınlığa karşı düzenlenen saldırıda, Beyoğlu’nda bulunan azınlık dükkanları ve işyerleri ateşe verilerek yağmalanmıştı. Olaylarda onlarca kişi de hayatını kaybetmişti.