Ana sayfa Dizi Fragmanları Barış Arduç, Alparslan dizisiyle tüyleri diken diken ediyor!

Barış Arduç, Alparslan dizisiyle tüyleri diken diken ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en etkili TRT1 dizilerinden birisi de Alparslan Büyük Selçuklu oldu. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin reytingleri çok iyi geliyor. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu ile başlayan süreçte, ikinci sezonda dizinin ismi de Alparslan Büyük Selçuklu olarak değişti.

Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke dışında ilk sezondaki tüm oyuncuların ayrıldığı dizide başrolde Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisini görüyoruz. İyi bir dizi çifti olarak iki ünlü oyuncu da işlerini başarıyla yürütüyor. Uyumlu halleriyle de dikkat çeken ikili, dizi hayranları tarafından sosyal medyada övgülerle karşılanıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde 7 bölüm geride kaldı. 27 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 8. bölümden ilk fragman ise paylaşıldı. Dizide Sultan Alparslan olarak izlediğimiz Barış Arduç’un hem görüntüsü hem sesi hem de sahnelerin başarısı izleyicilerin heyecanını daha da artırıyor.

Barış Arduç, Alparslan dizisiyle tüyleri diken diken ediyor! 7

Bir dizi hayranı, sosyal medyada yaptığı yorumda Barış Arduç için şöyle yazdı: “Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu. Barış Arduç’un konuşması, cenk sahnesini daha heyecanlı hale getirecek. Alparslan Büyük Selçuklu tek kelimeyle muhteşem ilerliyor.”

Diziye yönelik sosyal medyada binlerce olumlu yorum okuyabilirsiniz. Dizinin görüntü kalitesinin çok iyi olduğunu, savaş sahnelerinin başarılı şeklide sunulduğunu belirten izleyiciler, tüm ekibe teşekkür eden paylaşımlar yapıyor.

27 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak 8. bölüm çok heyecanlı geçecek. Bunu fragmanı izleyerek de anlayabilirsiniz.