Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’yi tanıtma yarışında Can Yaman’dan bayrağı Kerem Bürsin devraldı!

Türkiye’yi tanıtma yarışında Can Yaman’dan bayrağı Kerem Bürsin devraldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışında büyük bir ilgi görmesi ile birlikte, ünlü oyuncular da popülerlik noktasında dünyanın birçok ülkesinde konuşulan isimler oluyor. Can Yaman, Demet Özdemir, Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Neslihan Atagül gibi oyuncular son yıllarda yer aldıkları projelerle çok konuşulan isimler oldular.

Son dönemde bu isimler arasına Hande Erçel ile Kerem Bürsin de katıldı.. Sen Çal Kapımı dizisinin dünyanın dört bir yanına yayılması ile birlikte iki başarılı ismin geniş bir izleyici kitlesini etkilediğini görüyoruz. Sadece Latin Amerika ülkelerinde değil, Avrupa kıtasındaki bazı ülkelerde de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi büyük bir ilgi ile karşılandı.

Türkiye'yi tanıtma yarışında Can Yaman'dan bayrağı Kerem Bürsin devraldı! 8

Can Yaman ve Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisi ile yaşadıkları büyük popülerlik durumunu şimdi de Kerem Bürsin ile Hande Erçel sürdürüyor. Can Yaman, İtalya’ya giderek Erkenci Kuş’un getirdiği ünü pekiştiren ve daha da ileri bir noktaya taşıyan adımlar attı. Bu adımlar ile birlikte Can Yaman’a olan ilginin çok daha arttığını gözlemliyoruz.

Son dönemde ise Can Yaman’dan bayrağı devralan isim Kerem Bürsin oldu. Türkiye’nin tanıtımı noktasında da yaptıkları ziyaretler ile dikkat çeken oyuncular, yurt dışındaki medya platformlarında da gündem oluyor. Sosyal medyanın ardından farklı ülkelerdeki gazete, dergi, internet sitesi gibi yayın organlarında yer alan haberler ile birlikte Türk oyunculara olan ilgi katlanarak artıyor.

Türkiye'yi tanıtma yarışında Can Yaman'dan bayrağı Kerem Bürsin devraldı! 9

Kerem Bürsin de son aylarda yurt dışında hakkında en çok konuşulan oyuncularımızın başında geliyor. Türkiye’nin dünyaya tanıtımı noktasında büyük başarılar sağlayan Kerem Bürsin, geçen yıl bu konuda zirvede yer alan Can Yaman’dan bayrağı devralmış gibi gözüküyor.

Disney Plus ve Netflix’te yer alan Türk yerli yapımlarının artması ile birlikte birçok ünlü oyuncu da ülkemizin tanıtımına katkı yapma noktasında önemli fırsatlar elde ediyor ve ileride de bu fırsatlar çoğalacağa benziyor.

Dönem dönem bazı oyuncular ve projeler daha çok öne çıkıyor. Son aylarda Sen Çal Kapımı dizisi bu noktada en çok konuşulan dizilerden birisi oldu. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi de birçok ülkenin gündeminde yer aldı.

Kerem Bürsin’in İspanya’nın Malaga şehrindeki festivali ziyaret etmesinin ardından, Hande Erçel’in de ablası ile Milano seyahati yapması dikkat çekici adımlar oldu.

Kerem Bürsin’in özellikle sosyal medya ortamında Can Yaman’dan daha çok konuşulduğu bir dönem yaşanıyor ve oyuncu, bu noktada Türkiye’nin tanıtımı konusunda meslektaşından bayrağı devralmış gibi bir izlenim veriyor.