Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dijital diziler konusunda bir hatalı bilgiyi Halit Ergenç düzeltti!

Dijital diziler konusunda bir hatalı bilgiyi Halit Ergenç düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Halit Ergenç’in yüksek bir ücret karşılığında Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi olmayı kabul ettiği iddiaları bir süredir gündemde bulunuyor. Hatta oyuncunun Nomen isimli yeni bir dizide başrolde yer alacağı da ortaya çıkmıştı.

Bir süredir ailesi ile birlikte Londra’da bulunan Halit Ergenç, İngiltere’ye yerleşecekleri iddiasını yalanlarken, yeni proje konusunda da henüz her şeyin netleşmediğini açıkladı.

En son 2020 yılında Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde izlediğimiz oyuncu, üçüncü çocuğunun doğumuyla büyük mutluluk yaşadı. Ali ve Han isimli iki oğlundan sonra kızı Leyla’nın da doğumuyla üçüncü kez babalık sevinci yaşayan oyuncu, yeni projeler için görüşmelere devam ediyor.

İşler olduğu sürece her zaman İstanbul’da kalacaklarını belirten Halit Ergenç, proje konusunda da şöyle konuştu: “Görüşmelerimiz var, netleşmiş bir şey yok. Gelen işleri değerlendiriyorum. Bir rol beklentim olmuyor, gelen teklifler arasında role ve senaryoya bakıp ona göre karar veriyorum” açıklamasında bulundu.

Dijital diziler konusunda bir hatalı bilgiyi Halit Ergenç düzeltti! 7

Disney Plus için Nomen isimli yeni diziyi yalanlamayan ama henüz netleşmediğini söyleyen Halit Ergenç, dijital dizi ile televizyon dizileri arasındaki farkı da anlattı.

Dijital diziler için oyuncuların daha az zaman harcadığı ile ilgili yanlış bilgiyi düzelten Halit Ergenç, şöyle konuştu:

“Bugüne kadar yüzlerce bölüm televizyona iş çektik. Dijital platformlar yeni bir yapım. Çalışma saatleri daha kısa değil, çalışma saati içerisinde çekilecek olan işe daha fazla konsantre olabiliyorsunuz. Bir hafta içinde 150-170 dakika iş çekmek ayrı… Bir hafta içerisinde 40-45 dakika iş çekmek ayrı. Sonuçta 40 dakikaya vereceğiniz emek, 4 kat daha fazla oluyor. Ortaya çıkan işin daha iyi olmasını bekliyoruz.”

Ticaret insanı olmadığını ve oyunculuk mesleğini de çok sevdiğini dile getiren Halit Ergenç, yapabildiği sürece de oyunculuk yapmak istediğini anlattı.