Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay, yasak olmasına rağmen tiyatro izlerken bakın kimin fotoğrafını çekti?

Tuvana Türkay, yasak olmasına rağmen tiyatro izlerken bakın kimin fotoğrafını çekti?

tarafından ker_def

Kara Para Aşk ve Deli Gönül dizilerinin ardından Kızlarım İçin dizisiyle son olarak ekranlara gelen ünlü oyuncu Tuvana Türkay, son dönemde Tuna Kiremitçi ile birlikte söylediği şarkılarla da gündeme gelmişti.

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü oyuncu şu sıralar Onur Tuna ile birlikte rol alacağı bir filmin ön hazırlıklarını yapıyor.

Türkay, geçtiğimiz günlerde Yetkin Dikinciler, Bülent Emin Yarar’ın rol aldığı Profesyonel isimli oyununu izlemeye gitti.

Oyunu izlerken dayanamayıp fotoğraf çektiğini itiraf eden Türkay, Yetkin Dikinciler’in fotoğrafıyla birlikte oyunu öven uzun bir yazı ile instagram paylaşımı yaptı.

İşte Türkay’ın o yazısı ve oyundan çektiği fotoğraf:

Uzun zamandır bana kendimi , yaşadığımı hissettirecek bir pırıltıya , bir kıvılcıma ihtiyaç duyan , muhtaç bir halde içimde yitirdiğim duyguları arıyordum .. Şimdi tek bir fotoğraf karesi hissettiklerime tercüman olmaya tabiki yetmeyecek . Yasak olduğu için ,utana sıkıla yakaladığım bir Üstadın Yetkin Dikinciler’in karesi .. Ellerimle ölümsüzleştirmezsem eksik hissedecektim kendimi . Beni türlü türlü duygu vagonuna yerleştirip ,yokuş aşağı arkamdan itti bu oyun . Yüzümde tebessümüm , kahkaham ve yer yer gözyaşım birbirine karıştı .. Oyun kalbime kucak açtı .. O tek perdelik sürede, “ şuan bizimle berabersin , güvendesin , hisset , sana burada, bizimleyken hiçbir şey olmaz “ diyordu .. Bir çok şeyi sorguladım izlerken .. Duygusal dünyamız ,sosyal hayatımız , değerlerimizle ve insaniyetimizle ilgili eksiklikler , oyundaki bavuldan çıkan eşyalar gibi bir bir çıktı geldi önüme .. Oyunculuk, kıymetini ,mucizesini ,büyüsünü suratıma suratıma vurdu Sevgili Yetkin ( Dikinciler ) ağabeyin ve Bülent Emin Yarar’ın insanüstü performanslarıyla .. Alkışlamaya doyamadım , alkışlerken dahi gülümseyişimi durduramadım . Böyle Ustaları omuzumda taşımak isterdim . Karşılarında saygı , sevgi ve tüm mahçupluğumla eğiliyorum . #profesyonel #profesyoneloyunu #yetkindikinciler #bülenteminyarar @profesyoneloyunu

Tuvana Türkay, yasak olmasına rağmen tiyatro izlerken bakın kimin fotoğrafını çekti? 7