Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi düşüşe geçti, Yalı Çapkını zirveyi kaptı! Yürek Çıkmazı şaşırtırken, Kardeşlerim atak yaptı!

Tuzak dizisi düşüşe geçti, Yalı Çapkını zirveyi kaptı! Yürek Çıkmazı şaşırtırken, Kardeşlerim atak yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Hepsi birbirinden iddialı, başarılı isimlerle ekrana geliyor kanalların dizileri. Büyük emekler ve bir haftalık yoğun çalışmanın ardından bölümleri yayınlanan diziler, her bölümüyle izleyenleri ekran başına çekmeye çalışırken, aynı zamanda rakipleriyle de kıyasıya bir mücadele veriyor.

Reyting mücadelesinde kimi dizilerin 13. bölümü bile göremeden gidişine tanık oluyor izleyici sıklıkla. Aylarca süren hazırlıkların ve iddialı duruşların ardından, beklenmeyen reyting başarısızlıkları, dizilerin biletinin de hızla kesilmesine neden oluyor!

Böylesine büyük rekabet ortamında reytingler, dizilerin ekranda kalması için en büyük kriter! Ancak bir de sosyal medyada yaşanan rekabet var ki izleyici son dönemde bu mücadelede de her hafta kimlerin öne geçtiğini heyecanla takip etmekte…

Tuzak dizisi düşüşe geçti, Yalı Çapkını zirveyi kaptı! Yürek Çıkmazı şaşırtırken, Kardeşlerim atak yaptı! 39

Sosyal medyada sevdikleri diziler ve oyuncular hakkında yorum yapanlar, aynı zamanda haftalık, aylık olarak düzenli yapılan sosyal medya tablolarına da katkıda bulunuyorlar.

Adba.tv’nin her hafta yaptığı “En Popüler Dizi/Program” tablosunda 16-18 Aralık haftasında Yalı Çapkını ilk sırada yer alıyordu. Bir süredir Tuzak dizisinin ilk sırayı kimseye vermediği listede Yalı Çapkını, hızlı bir çıkış yaşamıştı! Reytinglerde sezonun en başarılı olan dizisi, sosyal medyada da zirveyi kapmayı başardı!

Tuzak dizisi düşüşe geçti, Yalı Çapkını zirveyi kaptı! Yürek Çıkmazı şaşırtırken, Kardeşlerim atak yaptı! 40

Tuzak dizisi, 2. sırada Yalı Çapkını’nı zorlarken, 19-25 Aralık tablosunda ise durum değişti! Tuzak dizisi, bir sıra geride kendisine rakip olan Yürek Çıkmazı dizisine bu hafta sırasını kaptırdı! Yürek Çıkmazı dizisi bu kez, Yalı Çapkını dizisine rakip oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisi ise, tablonun ilk 3. sırasında süren dişediş mücadelede 4. sıradaki yerini korumayı başarmış görünüyor! Önceki hafta 5. sırada yer alan Tozluyaka dizisi ise final yaptığı hafta bu kez 7. sıraya geriledi! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi de Tozluyaka’dan boşalan 5.sıraya yerleşmeyi başardı! Yargı da bir sıra yukarı çıkarak son haftanın tablosunda 6. sırada yer almakta!

Tuzak dizisi düşüşe geçti, Yalı Çapkını zirveyi kaptı! Yürek Çıkmazı şaşırtırken, Kardeşlerim atak yaptı! 41

Emanet dizisi, önceki hafta da olduğu gibi 8. sırayı korurken, tablodan bu hafta Teşkilat dizisinin çıktığı ve Gecenin Ucunda ile Kardeşlerim dizisinin sürpriz bir şekilde girdiği görülmekte! Zirvedeki isimlerin kıyasıya yarıştığı dizi dünyasında, sosyal medyada da ayrı bir süreç yaşanıyor! İzleyicilerden gelen iletilerle birlikte Yalı Çapkını rekabetini üste taşırken, Yürek Çıkmazı dizisi de sürpriz yapmaya devam ediyor.