Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan’dan oğlunun doğum gününde sıcacık aile pozları!

Pelin Karahan’dan oğlunun doğum gününde sıcacık aile pozları!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile evlenen ünlü oyuncu Pelin Karahan aynı yıl oğlu Ali Demir’i dünyaya getirdi. Oyuncu, 2017 yılının Ağustos ayında ise ikinci oğlu Can’ı doğurdu.

Pelin Karahan’ın büyük oğlu Ali Demir 8 yaşına bastı. Oyuncu sosyal medyada oğlunun doğum günü kutlaması dolayısıyla pek çok fotoğraf paylaştı.

Çocuklarıyla fotoğraflarını yayınlayan oyuncu paylaşımına; “Benim büyük oğlum doğmuş bugün. Ali Demir 8 yaşında” notunu düştü.

Pelin Karahan'dan oğlunun doğum gününde sıcacık aile pozları! 9

Pelin Karahan, oğlunun doğum gününü fırsat bilip süslendiğini söylediği bir paylaşımda da bulundu. Oyuncunun, ailesi ile sıcacık pozları hayranları tarafından çok beğenildi.

Pelin Karahan'dan oğlunun doğum gününde sıcacık aile pozları! 10

Televizyon ekranlarına en son TRT1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle gelen oyuncu şimdilerde yeni proje heyecanı da yaşıyor. Karahan, yeni dizisini TRT’nin dijital platformu için çekecek.

Pelin Karahan'dan oğlunun doğum gününde sıcacık aile pozları! 11

Güzel oyuncu yeni dizisi Şebeke için  bir hayli heyecanlı. Dizide Furkan Palalı ile partner olacak olan Pelin Karahan geçtiğimiz günlerde yeni projesi Şebeke ile ilgili yaptığı açıklamada, “Değişik bir iş olacak sözleriyle dikkat çekmiş ve “Beni şimdiye kadar hiç görmediğiniz şekilde görebilirsiniz. Faklı, tamamen farklı” diye konuşmuştu.