Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu’nun müthiş başarısı sürüyor! Su Burcu Yazgı Coşkun zirveyi zorlarken, Bensu Soral sürpriz yaptı!

Sıla Türkoğlu’nun müthiş başarısı sürüyor! Su Burcu Yazgı Coşkun zirveyi zorlarken, Bensu Soral sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin başarılı kadın oyuncuları, yer aldıkları yapımlarla ön plana çıkıyorlar. Genç kuşak ve deneyimli isimler, sosyal medyada da hayranları tarafından ayrıca takip ediliyor ve gündeme getiriliyorlar. Dizilerdeki rolleriyle de ayrıca konuşulan oyuncular için yapılan paylaşımlar, sosyal medyada bazı tablolar oluşmasını sağlıyor.

Adba.tv tarafından haftalık olarak yapılan ölçümlemede, her hafta dizileriyle gündeme gelen oyuncular arasında en popüler isimler ortaya çıkıyor! İzleyicilerin sevdikleri oyuncularla ilgili paylaşım sayıları, haftanın en popüler ismini belirliyor.

20-26 Aralık haftasında “En Popüler Kadın Oyuncular” listesinin ilk sırasında Sıla Türkoğlu yer almakta. Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ile şu sıralar çok konuşulan oyuncu, Doğa karakteri ile sosyal medyanın gündeminde.

Sıla Türkoğlu'nun müthiş başarısı sürüyor! Su Burcu Yazgı Coşkun zirveyi zorlarken, Bensu Soral sürpriz yaptı! 9

Tabloda uzun zaman kimseye yerini bırakmayan ve birincilik tahtını kısa bir zaman önce Sıla Türkoğlu’na kaptıran isim Su Burcu Yazgı Coşkun ise son haftada 2. sırada. Bir süre önce 3. ve 4. sıralara düşen Coşkun, 66 bin 400 ileti ile son yapılan ölçümde Sıla Türkoğlu’nu zorluyor!

67 bin 700 ileti alarak birinci sıraya oturan Sıla Türkoğlu, hızlı girdiği tabloda, hayranlarının paylaşımları sayesinde zirveye geçmeyi başarmıştı. Bir kaç haftadır da durumunu koruyor.

Sıla Türkoğlu'nun müthiş başarısı sürüyor! Su Burcu Yazgı Coşkun zirveyi zorlarken, Bensu Soral sürpriz yaptı! 10

Listenin 3. sırasında yer alan Özge Yağız ise Baba dizisindeki rolüyle çok beğenilen bir isim. Dizi, 27 Aralık akşamı son bölümüyle ekrana veda ederken, yeni dizisine kadar Özge Yağız’ın da popülerliğinde bir eksilme olacak mı hep birlikte izleyip göreceğiz!

Çöp Adam dizisiyle uzun zaman sonra ekrana dönen Elçin Sangu da listeye üst sıralardan giriş yapmıştı. Ünlü Oyuncu, genç meslektaşlarının gerisinden gelse de aylardır ilk 10 tablosunun alt sıralarında olan diğer meslektaşlarına göre daha hızlı bir çıkış yakalamayı başardı.

Sıla Türkoğlu'nun müthiş başarısı sürüyor! Su Burcu Yazgı Coşkun zirveyi zorlarken, Bensu Soral sürpriz yaptı! 11

Show TV’nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde oynayan Devrim Özkan da listenin popüler isimlerinin başında geliyor! Oyunu, uzun süredir aynı sıralarda yer alsa da tabloda yer almaya devam ediyor.

Yalı Çapkını ile şu sıralar gündemde olan Afra Saraçoğlu da bir süredir tabloda yer alan isimler arasında. Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Melis Minkari de yine popülerliğini koruyor. Deniz Baysal ve Alina Boz da bir süredir ilk 10 tablosunda yer alan isimler arasında.

Tabloya sürpriz bir şekilde giriş yapan isim ise Bensu Soral oldu! Soral, Tuzak dizisindeki oyunculuğu ile son dönemde gündemde yer alıyor. Oyuncu, bakalım gelecek haftalarda üst sıralara çıkacak mı? İzleyip göreceğiz…