Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç başrol oyuncusunun ayrıldığı Teşkilat dizisinde veda hazırlıkları!

Üç başrol oyuncusunun ayrıldığı Teşkilat dizisinde veda hazırlıkları!

tarafından ker_def

Çekimleri Ankara’da yapılmakta olan Teşkilat dizisinde bir sezon sonuna doğru adım adım gidiyoruz. Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, sezon finaline yaklaştıklarını ve çekimlerin son aşamasında olduklarını söyledi. 3-4 bölüm sonra dizinin sezon finali yapması ve yaz arası vermesi bekleniyor. Bu kış ayında Ankara’nın çok soğuk olduğunu ve bu durumun da kendilerini olumsuz etkilediğini belirten oyuncu, gelecek sezon dizide yer almaya devam edecek.

Teşkilat dizisinin üçüncü sezonu için de çekimlerin yaz sonunda başlaması ve Eylül ayı içinde de yeni bölümlerin izleyicilerle buluşması planlanıyor. 15 Mayıs pazar günü 46. bölümü yayınlanacak olan dizide neler olacağı da merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Tuncer Salman’ın canlandırdığı Hakkı Dayı karakteri hikayeye veda etti.

Üç başrol oyuncusunun ayrıldığı Teşkilat dizisinde veda hazırlıkları! 68

Daha önce Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu’nun da ayrılmasının ardından ,ilk başta başrol olarak başlayan isimlerden 3 tanesinin ayrıldığına dikkat çekmek lazım. Dizinin ilk başladığı günden bu yana ekibe büyük katkıları olan bu 3 oyuncunun ayrılığının ardından, üçüncü sezon öncesinde yeni ünlülerin de diziye katılması bekleniyor.

Teşkilat dizisi yeni karakterler ile güçlendirilmez ise üçüncü sezonda zorlanabilir. Bu nedenle de ekibin önemli değişiklikler yapması bekleniyor.

Peki dizinin 46. bölümünde neler yaşanacak? Ekip, Hakkı Dayı’nın ölümüne sebep olan kişilerin peşine düşüyor…

Üç başrol oyuncusunun ayrıldığı Teşkilat dizisinde veda hazırlıkları! 69

‘Ölmeden evvel ölenler’ ilk kaybını vermiştir. Ekibin içindeki sızı çok derin bir intikam duygusuyla perçinlenir. Hakkı Dayı’nın ölümüne sebep olan kişilerin peşine düşerler. İlk hedef bombayı koyan katildir.

Diğer yanda ‘Şirket’in gözden çıkardığı Yıldırım, ‘Şirket’ üyelerinin karşısına dikilir ancak ölüm fermanı çoktan imzalanmıştır…

Ekip, sessizce Hakkı Dayı’ya veda ederken, saldırının sorumlusuna yaklaştıklarında Yıldırım’a ulaşan ipin ucunu da yakalarlar. İntikam operasyonu devam ederken, Halit hiç beklemediği bir telefon alır. Bu telefon sonrası ekip zor bir karar vermek zorunda kalacaktır.

‘Teşkilat’ yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…