Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni dizi iddiaları arasında Aslı Enver hayranlarını mest edecek bir konu daha var!

Yeni dizi iddiaları arasında Aslı Enver hayranlarını mest edecek bir konu daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, hayranları ile tiyatro sahnesinde buluşuyor. Sırça isimli oyunda Laura karakterini canlandıran oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde birlikte yer aldığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar ile bu projede bir kez daha buluştu. Cem Yiğit Üzümoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı Sırça isimli oyun, son dönemde dikkat çeken projelerden birisi oldu.

Tennessee Williams’ın “The Glass Menagerie” adlı başyapıtı, Hira Tekindor’un çevirisi ve İbrahim Çiçek’in rejisiyle “Sırça” ismiyle tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşuyor. Oyunun hikayesi bugünün insani sıkışmışlıklarına, baskılara, verilen kendi olma mücadelesine, hayallerine kavuşma umuduna dair çok şey söylüyor.

Aslın Enver ise, canlandırdığı Laura karakterini “sahip çıkmamız gereken özün vücut bulmuş hâli” olarak tanımlıyor. Oyuncunun bu karakter üzerinden verdiği insani mesaj da çok dikkat çekiyor:

“Her şeye rağmen hassasiyetini koruyabilmek, kırılsan da o ince ruha sahip çıkmak çok önemli. Ben bu dönemde hâlâ kırılabiliyor olmanın, hassas olabilmenin, başkalarının inceliklerine özen göstermenin çok büyük bir lüks olduğunu düşünüyorum.”

Ünlü oyuncunun hayranlarını mest eden bu sözleri ile insani açıdan ne kadar duyarlı birisi olduğu da ortaya çıkıyor. Laura karakteri ile sahnede adeta bütünleşen oyuncunun ismi O3 Medya tarafından hazırlanan bir uyarlama dizinin başrolü için de geçiyor.

Arjantin yapımı ‘La Chica Que Limpia’ isimli dizi, ABD’nin Fox kanalında The Cleaning Lady adıyla uyarlandı. Arjantin dizisinin şimdi de yerli uyarlamasının yapılması düşünülüyor. Hikayede
oğlunun tedavisi için geldiği ülkede karşılaştığı haksızlıklar sonrası, doktor bir annenin direnişini ve mafyanın içine temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılıyor.

Aslı Enver bu dizide rol alacak mı henüz bilinmiyor. Ancak gelen bilgiler oyuncunun en güçlü aday olduğunu gösteriyor.