Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek, Disney Plus’ın Türkiye operasyonuna damgasını vurdu!

Engin Akyürek, Disney Plus’ın Türkiye operasyonuna damgasını vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de dizi hayranları heyecanla Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı ve hikayesini de yazdığı Kaçış isimli yeni projesini bekliyor… 14 Haziran’da Türkiye’de açılışını gerçekleştirecek olan Disney Plus platformu ise, sık sık bu dizi ve ünlü oyuncu üzerinden Türk izleyicilerini kendisine çekmek için büyük çaba harcıyor.

Disney Plus’un 14 Haziran’da gerçekleşecek açılışı öncesinde abonelikleri artırmak için yaptığı tanıtım faaliyetlerinde en ön planda olan konu Engin Akyürek oldu. ABD’li eğlence devinin Türkiye’yi bir içerik üretim merkezi olarak konumlaması nedeniyle, ilk Türk orijinal dizisi olan Kaçış’ın da izlenme oranlarında çok iyi sonuçlar alması bekleniyor.

Engin Akyürek, Disney Plus'ın Türkiye operasyonuna damgasını vurdu! 8

Disney Plus’tan üst üste paylaşılan tanıtım metinlerinde Engin Akyürek ve Kaçış dizisi ön planda yer alıyor. Dizinin fragmanı ve posteri de yayınladı… The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney Plus, açılışıyla birlikte dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler Engin Akyürek’i seyredebilecek.

Fatmagül’ün Suçun Ne, ardından Kara Para Aşk ve son olarak da Sefirin Kızı dizileri ile birlikte yurt dışında çok geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncunun kendisinin yazdığı bir hikaye ile Disney Plus’ın tanıtım yüzü olması da ayrı bir başarı olarak görülmeli.

Hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Kaçış dizisinde çok etkili sahneler bulacaksınız. Bu fragman ile birlikte Kaçış’ın yayın tarihinin 14 Haziran olduğu da açıklanmış oldu.

Sosyal medyada oyuncunun hayranları da son dönemde binlerce paylaşım yaparak, dünyanın her yerinden Engin Akyürek’e olan sevgilerini ifade ediyor ve bu durum Disney Plus’ın doğal reklamı anlamına da geliyor.

Engin Akyürek, Disney Plus'ın Türkiye operasyonuna damgasını vurdu! 9

Ortadoğu’da yaşanan insan hikayelerine farklı bir bakış açısı sunan dizinin tanıtımına “Ne kadar insan, o kadar hikayedir” sözü damga vuruyor. Dizideki rolüyle çok merak edilen Engin Akyürek’in yeniden yurt dışında gündeme geleceği projenin yayınına da az kaldı.

Kalplere dokunacak hikayesi, aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri derinden etkileyecek dizide Engin Akyürek’in yanı sıra şu oyuncular da bulunuyor: “İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen.”