Ana sayfa Sosyal Medya Üç kadın oyuncu, üç birbirinden zarif poz… Seda Bakan, Birce Akalay ve Songül Öden…

Üç kadın oyuncu, üç birbirinden zarif poz… Seda Bakan, Birce Akalay ve Songül Öden…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi-sinema ve tiyatro projelerinde rol alan üç kadın oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerinin, hayranlarının ilgiyle izledikleri isimler olmaya devam ediyorlar. Başarılı oyunculuklarının yanı sıra doğal ve samimi halleri ve güzellikleriyle de dikkat çekiyorlar.

Birce Akalay, Seda Bakan ve Songül Öden’den bahsediyoruz. Bu üç isim, ekranlarda rol aldıkları dizilerle de milyonlarca kişinin tanıdığı, takdir ettiği, başarılarını alkışladığı üç isim. Aynı zamanda zarif halleri ve fotoğraflarıyla da hayranlarının beğenisini kazanıyorlar.

İlk olarak Seda Bakan’a bakalım. Bir dergi için poz veren oyuncu, şu sıralar Mucize Doktor dizisinde rol almakta. Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğu ile takdir gören Bakan, henüz 1 yaşında bir çocuk annesi olmasına karşın zarif duruşu, görünümüyle de dikkat çekti.

İşte Seda Bakan’ın son hali…

@allmagazine ????????

Üç kadın oyuncu, üç birbirinden zarif poz... Seda Bakan, Birce Akalay ve Songül Öden... 9

Şimdilerde Star TV’de yayınlanan Babil dizisindeki İlay karakteriyle izleyenlerin beğeniyle takip ettiği bir isim. Birce Akalay, oyunculuğuyla her projede daha da izlemeye doyulamayan bir performans sergilemeye devam ediyor.

Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da büyük beğeni topluyor. Son olarak dizideki düğün sahnesi için giydiği gelinlikle bir poz verdi oyuncu. Zarafetiyle de övgü dolu yorumlar aldı.

____why did you do that thing to me.

Üç kadın oyuncu, üç birbirinden zarif poz... Seda Bakan, Birce Akalay ve Songül Öden... 10

Songül Öden, ekranlara son olarak Bir Aile Hikayesi dizisiyle gelmişti. Naif ve zarif kişiliğinin yanı sıra güçlü oyunculuğuyla da rol aldığı her projede öne çıkan bir isim. Öden, Temmuz ayında bir süredir beraber olduğu Arman Bıçakçı ile sade bir nikahla dünyaevine girmişti. Gelinliğiyle zarafetini bir kez daha ortaya koyan oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımdaki hali de eski Yeşilçam filmlerinden fırlamış gibi adeta…

????

Üç kadın oyuncu, üç birbirinden zarif poz... Seda Bakan, Birce Akalay ve Songül Öden... 11