Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, Ramo’nun setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti

Esra Bilgiç, Ramo’nun setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan’ı oynadıktan sonra tanınan Esra Bilgiç, şu sıralar Ramo dizisindeki Sibel karakteri ile ekranlarda. Diriliş Ertuğrul’un farklı ülkelere satılmasıyla birlikte oyuncunun ünü de Türkiye sınırlarını aştı.

Özellikle Pakistan’da tanınan oyuncu ayrıca Ortadoğu’da da çok seviliyor. Hayran kitlesi ülke sınırlarını aşarken, başka ülkelerdeki kimi markaların da yüzü olmakta oyuncu. Geçtiğimiz günlerde Pakistan’ın bir telekomünikasyon şirketi ile bir anlaşma yapan oyuncu, oraya yönelik çeşitli reklam filmlerinde rol almıştı.

Ayrıca sosyal medya üzerinden de bu konularla ilgili paylaşımlar yapan oyuncu, son olarak yine Pakistan’ın giyim markalarından Khaadi ile de anılıyor. Oyuncu, aşağıdaki paylaşımda firmanın bir ürününü giyerek poz verdi.

On set with my Khaadi. @khaadi ????????

Esra Bilgiç, Ramo'nun setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti 10

Esra Bilgiç ayrıca Ramo dizisinin setinin kamera arkasından da eğlenceli paylaşımlar yaptı. Oyuncunun hayranlarını çok mutlu eden bu paylaşımlarında özellikle kamera arkası ekibiyle verdiği pozlar görülürken, yine sette reklam için poz vermeyi de ihmal etmemiş oyuncu… Bir online satış markası için de karavandan aşağıdaki pozunu paylaşmış…

Esra Bilgiç, Ramo'nun setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti 11

Esra Bilgiç, Ramo'nun setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti 12

Esra Bilgiç, Ramo'nun setinden paylaşımlarıyla dikkat çekti 13