Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş ama birisi üvey! Kanal D dizisinde asıl bomba şimdi patlıyor!

Üç Kız Kardeş ama birisi üvey! Kanal D dizisinde asıl bomba şimdi patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın çok satan kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, çok başarılı bir hikaye olarak yoluna devam ediyor. Dizinin ilk 4 bölümü büyük ilgi çekti. Reyting birinciliği de elde ederek adeta patlama yapan dizinin yeni bölümlerinde neler olacağı merakla bekleniyor .

Özgü Kaya, canlandırdığı Türkan karakteri ile hikayenin merkezinde yer alıyor. Almila Ada ise Dönüş isimli karakteri canlandırıyor ve hikayenin anlatıcısı konumunu da sürdürüyor. Melisa Berberoğlu ise üçüncü en en küçük kardeş olan Derya’yı canlandırıyor.

Üç Kız Kardeş ama birisi üvey! Kanal D dizisinde asıl bomba şimdi patlıyor! 8

İclal Aydın’ın kendi romanının dizi versiyonunda başrolde yer alması da güzel bir sürpriz oldu. Reha Özcan ile İclal Aydın uyumunu da izleyiciler çok beğendi. Üç Kız Kardeş dizisinde her şey güzel bir şekilde ilerliyor ama, hikayede öyle bir detay ortaya çıktı ki, herkes fazlasıyla şaşıracak.

Dönüş karakteri Nesrin’in gerçek kızı değil. Yani Dönüş, üvey kız kardeş olarak ailenin bir parçası. Ancak Dönüş henüz bu gerçeği bilmiyor. Üç Kız Kardeş dizisinin yayınlanan beşinci bölüm fragmanında işte bu detay herkesin dikkatini çekti.

Hikayesi ile zaten birçok izleyicileri kendisine bağlayan dizide yeni bir kırılma yaşanacak. Bu kırılmanın mesajı da Dönüş karakterinin ailenin üvey kızı olduğunu öğrenmesi ile gerçekleşecek.

Üç Kız Kardeş ama birisi üvey! Kanal D dizisinde asıl bomba şimdi patlıyor! 9

Nesrin ise bunu Dönüş’ün öğrenmesini hiç istemiyor. Dönüş’ün makus kaderi hikayenin yeni çekim noktası olacak gibi gözüküyor.

Serdar ve Dönüş’ün kıvılcımları sorunları ortaya çıkarmıştır. Türkan ise bazı gerçeklerle burun burunadır. Üç Kız Kardeş dizisinde hikaye çok hızlı ilerliyor ve kardeşlerin trajik olayları milyonları da Kanal D ekranına çekiyor.

Serdar ile Dönüş’ün yan yana gelmemesi gerektiğini anlatan fragman duygu yüklü yeni bölümlerin habercisi oldu.