Ana sayfa Dizi Fragmanları TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, yayınlanan ikinci fragmanıyla çok konuşulacak!

TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, yayınlanan ikinci fragmanıyla çok konuşulacak!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in bir araya geldiği tv8’in yeni dizisi “Annedir Sırrıdır Çocuk” dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı.

Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, NTC Medya imzalı dizide İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Defne karakteri ile Engin Öztürk hayat verdiği ve Sadun karakterlerinin daha önceden birlikte olduğunun ve hala sevdiği kadını unutamadığının anlaşıldığı ikinci fragmanda tanıtımda Sadun’un “Hepimizin cebinde anlatılmayı bekleyen hikayelerimiz vardır” cümlesi izleyicide merak uyandırdı.

Olgun Toker’in canlandırdığı Çınar’ın şirketine yatırım yaparak sevdiği kadının yakınında olmayı amaçlayan Sadun, çocuk bekleyen Defne’yi oldukça tedirgin eder ve eşi Çınar’a “bu adamdan hiç hoşlanmadım” diyerek kendilerinden uzaklaştırması için baskı yapar. Bu sırada yanında çalışan yardımcılarının doğacak bebekleri için planları vardır.

Senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Müge Uğurlar’ın üstlendiği “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.

Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği ve Yakında TV8 ekranlarında yakında başlayacak dizinin Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.