Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin haberleri için yapılan açıklamada, Hande Erçel ayrılığı resmen ortaya konuldu!

Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin haberleri için yapılan açıklamada, Hande Erçel ayrılığı resmen ortaya konuldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, yaz dizisi olarak ve büyük beğeni toplayan romantik komedi yapımı Sen Çal Kapımı ile ününe ün kattı. Oyuncu, birlikte başrolde yer aldığı Hande Erçel ile yaşadığı ilişki ile de uzun süre gündemde kaldı.

Dizi, geçtiğimiz yıl Eylül ayında ekranlara veda etse de dünyadaki yankıları devam etti. 85 ülkede birden dizinin gösterilmesi, her iki genç ve popüler oyuncuyu da sosyal medyanın zirvesinden indirmedi. İlişkileri nedeniyle de sık sık gündeme geldiler.

Kısa bir süre önce ise ayrıldıkları iddia edildi. Ardından Hande Erçel’in Kerem Bürsin’i sosyal medyadan takibi bırakıp fotoğraflarını da silmesiyle birlikte bu ayrılık haberleri de doğrulanmış oldu.

Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin haberleri için yapılan açıklamada, Hande Erçel ayrılığı resmen ortaya konuldu! 19

Ancak her iki oyuncudan da bu konuda bir açıklama gelmedi. Fakat bir süre önce Kerem Bürsin’in eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile adının yeniden anılmasıyla, Bürsin cephesinden ‘mecburi’ bir açıklama yapıldı.

Yağmur Tanrısevsin’in sosyal medyada yeniden eski sevgilisi Kerem Bürsin’i takip etmeye başlamasıyla birlikte aralarında tekrar bir ilişki başladığı şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu bu durum.

2013-2014 yıllarında Kanal D’de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinde birlikte rol alan Tanrısevsin ve Bürsin, daha sonra aşk yaşamışlardı. Ancak ilişkileri uzun sürmemişti.
Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin haberleri için yapılan açıklamada, Hande Erçel ayrılığı resmen ortaya konuldu! 20

Magazin gündeminde konuşulmaya başlayan iddialar üzerine Kerem Bürsin’in ajansından basın açıklaması geldi. Bu açıklamayla birlikte hem Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin’in arasında bir ilişki olmadığı anlatılmaya çalışılırken, Hande Erçel ile ayrılığı ise resmen açıklanmış oldu! Bürsin’in hayatında kimsenin olmadığı ve yoğun bir tempo ile işlerini yaptığı özellikle vurgulanmakta açıklamada. Bu da resmi ağızdan Erçel ve Bürsin ayrılığını ortaya koymakta!

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız.

Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir.

Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.”