Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi Avrupa’daki yayılma sürecine devam ediyor!

Üç Kız Kardeş dizisi Avrupa’daki yayılma sürecine devam ediyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş başarısını dünya çapında da sürdürmeye devam ediyor. Dram yönüyle dikkat çeken dizinin özellikle Avrupa ülkelerinde büyük bir ilgi ile takip edildiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Sevilen dizi şimdi de Slovenya’da izleyici karşısına çıkıyor… Yurt dışı satışlarına devam edilen dizi dünyanın birçok farklı bölgesinde yayınlanıyor.

Latin Amerika’da Ekvator, Puerto Rico, Meksika ve Panama gibi ülkülerde yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi Orta Doğu’nun yanı sıra Afrika ülkelerinde de izleniyor. İsrail, de bile izleyicilerin büyük ilgisini çeken dizinin Avrupa ülkelerine de yayıldığını söyleyebiliriz.

Letonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Macaristan, Hırvatistan, İspanya, Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Polonya’da yayınlanmakta olan dizi artık Slovenya’da da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bu durum büyük bir başarı olarak kabul ediliyor ve Avrupa’nın farklı kültürlere sahip ülkelerinde sevilmesi evrensel bir hikayeye sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, başarısını dünya çapına yaydı ve bu durum Türk dizi tarihi için de büyük anlam taşıyor.

Üç Kız Kardeş ‘in oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan Üç Kız Kardeş heyecan dolu yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de!