Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakterinden çok şey öğreniyor!

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakterinden çok şey öğreniyor!

tarafından ker_def

Brand Week İstanbul buluşması gerçekleştirildi ve Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları da söyleşide yer aldı. İzleyicilerin merakla beklediği sorulara yanıtlar veren Müjde Uzman, dizinin hikayesinden ne kadar çok etkilendiğinden bahsetti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran ünlü oyuncu, son 2 yıldır gündemden düşmüyor. Dizinin en dikkat çeken kadın karakterlerinden birisi olan Alev, sosyal medyada da çok konuşuluyor ve bu durum Müjde Uzman’ın yeniden popüler hale gelmesini sağladı.

Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma rekabetinde çok iyi reytingler elde ederek birincilikler de elde ediyor ve milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmiş durumda.

Dizinin hikayesinin kendisini çok etkilediğini vurgulayan Müjde Uzman, şöyle konuştu: “Senaryoyu ilk okuduğumda ben ‘Direkt varım’ dedim. Çünkü çok belliydi, ya çok tepki alacaktı ya da en çok ihtiyacımız olan dönemde elini taşın altına sokan, birleştirici bir güce sahip olacaktı.

O yüzden sorgusuz sualsiz kabul ettim…Ben hiçbir diziye daha önce eğitici öğretici tarafından bakmıyordum. Ama hayat, ülkenin durumu, dünyanın durumuna bakınca illaki bir şeyler alıyorsun üstüne. Bana daha önce hiç böyle bir karakter verilmemişti.

Karakterimden inanılmaz şeyler öğreniyorum. Farkında olmadan önyargılarımı kırdığımı söyleyebilirim. Hem kişisel olarak hem de sosyolojik olarak farkında olmadığım yargılara geldiğimi ve bunların beni ele geçirdiğini, ayılmam gerektiğini fark ettim.”