Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Ünsal’ın kızı da annesinin yolundan ilerliyor!..

Tuba Ünsal’ın kızı da annesinin yolundan ilerliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son 2017 yılında İçerde isimli dizideki ‘Handan’ karakteri ile televizyon ekranında yer alan oyuncu Tuba Ünsal, Star TV dizisi Gecenin Ucunda ile uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döndü.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün başrolde yer aldığı dizide Kadir Doğulu’nun canlandırdığı ‘Kazım’ karakterinin karısı ‘Nermin Işık’ karakterine hayat veren oyuncu geçtiğimiz bölümlerde hayranlarına bir de sürpriz yaptı.

Gecenin Ucunda dizisinin geçtiğimiz bölümünde Tuba Ünsal’ın canlandırdığı ‘Nermin Işık’ (Nini) karakterinin küçüklüğüne yer verildi. Dizide, oyuncunun küçüklüğünü ise Tuba Ünsal’ın 12 yaşındaki kızı Sare canlandırdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tuba Unsal (@tubaunsal)’in paylaştığı bir gönderi

Annesine tıpa tıp benzeyen Sare’nin yer aldığı bölümün videosunu sosyal medya hesabında yayınlayan Tuba Ünsal, “Nini nin çocukluğunu en iyi Sare oynar dedik. Sare oyunculuk macerasında emin adımlarla ilerliyor” notunu düştü.

Tuba Ünsal’ın, 2010 yılında Murat Pilevneli ile olan evliliğinden olan kızı Sare, annesine olan benzerliği ile görenleri hayrete düşürdü. Ünsal’ın takipçileri Sare’nin ses tonu ve konuşmasını da ünlü oyuncuya benzettiklerini yorumlarında belirttiler.