Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi hayranlarını mutlu eden son karar!

Üç Kız Kardeş dizisi hayranlarını mutlu eden son karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, Şubat ayında başlamış ve Haziran ayına kadar da 16 bölüm ekrana gelmişti. Ayvalık’ta çekimleri yapılan dizinin çok başarılı bir çıkış yapmasının nedeni ise hikayesinin ilgi çekmesiydı. İclal Aydın’ın önce dizi senaryosu olarak düşündüğü ama daha sonrasında roman olarak yayınladığı Üç Kız Kardeş, okuyuculardan da büyük ilgi görmüştü.

Şimdilerde ise İclal Aydın, kendi yazdığı romanın dizi versiyonunda Nesrin karakteri ile yer almanın heyecanını yaşarken, gelen ödüllerle de gururlanıyor. İclal Aydın’ın yanı sıra Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ile Melisa Berberoğlu dizinin başrollerinde yer alıyor. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile izleyenleri derinden etkileyen Üç Kız Kardeş’te sevindirici gelişmeler var.

Öncelikle dizinin ne zaman başlayacağını merak edenler için ilk sinyal geldi. Dizinin çekimlerine 27 Aralık’ta Ayvalık’ta başlandı ve izleyiciler de heyecanla setten gelecek fotoğrafları bekliyor.

Çekimlerin başlaması, Eylül ayı içinde dizinin 17. yeni bölümünün yayınlanması ihtimalini de çok kuvvetlendirdi. Muhtemelen 13 Eylül veya 20 Eylül tarihlerinde Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonu ile ekrana gelmesi bekleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisi hayranlarını mutlu eden son karar! 7

Kardeşlerim dizisinden ayrılan Eren Ören’in Mustafa Korman karakteri ile dizinin kadrosuna katılması hayranlarını çok memnun etti. Dizinin bir başka yeni ismi ise Yiğit Dikmen oldu ve Özgür karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yiğit Dikmen ile Melisa Berberoğlu’nun yeni sezonda partnerlik yapacağının da ortaya çıkması, dizide yeni bir aşk bilmecesinin yaşanacağını gösteriyor.

Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı dizinin ilk sezonda hikaye noktasında heyecanını hiç kaybetmemesinin altında İclal Aydın’ın yönlendirmelerinin olduğu düşüncesi de öne çıkmıştı. İclal Aydın’ın senaristlere hikayenin gidişatı noktasında yön vermesi mümkün ve bu durumun diziye önemli bir katkısının olduğu düşünülüyor.