Ana sayfa Sosyal Medya Simay Barlas ile Murat Yıldırım partnerliği, tadına doyamadan bitti!

Simay Barlas ile Murat Yıldırım partnerliği, tadına doyamadan bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz dizisinin final kararı ile birlikte Murat Yıldırım ile Simay Barlas partnerliği de noktalanmış oldu. Show TV ekranında ilk sezonda elde ettiği başarılı çıkış ile göz dolduran Aziz dizisinin, ikinci sezonda nasıl bir hikaye ile devam edeceği çok merak ediliyordu. Çünkü ilk sezon sonunda hikaye tamamlanma noktasına doğru gelmişti. Bu durum izleyicileri kaygılandırıyor ama ikinci sezonda da çok daha başka bir hikaye kurgusu ile yoluna devam etmesi beklentisi hakimdi.

Ancak Aziz dizisinin senaryosunu yazmak istemeyen senarist Eylem Canpolat’ın kararı sonrasında, yeni hikaye düzeni için yapılan çalışmalar olumlu sonuçlanmadı. Ne yapım ekibi, ne Show TV yönetimi ne de başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın yeni hikaye düzeninden tatmin olmadığı yapılan açıklamalarla ortaya konuldu.

Murat Yıldırım, ikinci sezonda büyük bir hezimet yaşamaktan ise bu şekilde bitirilmesinin daha iyi olabileceği mesajını da vererek aslında Aziz dizisi hayranlarına geçerli bir açıklama yapmaya çaba harcadı. Tabii ki milyonlarca izleyiciyi etkileyen bir dizinin final dahi yaptırılmadan aniden bitirilmesi çok rahatsızlık verici bir durum. Hem de Simay Barlas ile Murat Yıldırım ikilisinin bu kadar başarılı partnerlik süreci geçirdiği bir durum varsa, böyle bir projenin bitirilmesi daha da sancılı oluyor.

Simay Barlas ile Murat Yıldırım partnerliği, tadına doyamadan bitti! 7

Aziz dizisinde Efnan ile Aziz karakterlerinin izleyicileri etkileyen duygusal durumları, inançları ve hedefleri öne çıkmıştı. 1930’lu yıllarda geçen hikaye, Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesindeki süreci anlatıyordu. Bu nedenle de milli duyguları harekete geçiren Aziz dizisi, ikinci sezonda daha da büyük ruh ile yoluna devam edecek diye bekleniyordu.

İşte bu noktada Simay Barlas ile Murat Yıldırım ikilisinin dizi çifti olarak daha da çok hayranları etkilemesi ve dizi efsaneleri arasına katılması mümkündü. Ancak Aziz dizisinin ikinci sezon senaryosu beğenilmeyince ani final kararı alındı. Bu durum en çok da Efnan ve Aziz karakterlerinin büyüsüne kapılan geniş bir izleyici kitlesinin moralini bozdu.

Murat Yıldırım ile Simay Barlas’ı çok başarılı bulan, iyi uyum sağladıklarını ve enerjilerinin de gayet hoş olduğunu düşünenler için Aziz dizisinin final yapacağı gerçeği daha acılı bir durum ortaya çıkardı.

İleride bu ikili yeniden bir araya gelir mi bilinmez ama, izleyicinin tadının damağında kaldığı bir dizi partnerliği daha senaryo sıkıntısına kurban gitmiş oldu.