Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisi bitecek, Edip Tepeli için yeni bir dönem başlayacak!

Destan dizisi bitecek, Edip Tepeli için yeni bir dönem başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Kavruk Ömer karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Edip Tepeli, Destan isimli atv dizisine de zorlu bir elemenin ardından seçilmişti. Başka ünlü isimlerin de başrol için düşünüldüğü bir süreçte Bozdağ Film tarafından Edip Tepeli, Destan dizisinin başrolüne uygun bulundu.

Bu zorlu seçim sürecinin ardından aldığı eğitimlerle hikayesi sekizinci yüzyılda geçen diziye adapte olan Edip Tepeli, Ebru Şahin ile de izleyicilerin beğendiği bir dizi çifti haline geldi. İkilinin Destan dizisinde geçtiğimiz sezon büyük bir etki bıraktığını ancak projenin ikinci sezonda devam edemeyecek olmasının da kariyerleri adına bir şanssızlık olduğunu söylemek gerekiyor.

Destan dizisi için büyük emekler verildi, geniş imkanlar tanındı ve ilk başladığında da hem ülkemizde hem de birçok farklı ülkede iyi çıkışlar sergiledi. Ancak dizinin hikayesine yönelik olarak beklentilerin tam olarak karşılanmaması, izleyici ilgisinin azalmasına neden oldu ve Destan dizisinin ikinci sezonda devam etmesi de riskli bulunduğu için projeye daha fazla yatarım yapılmak istenmedi.

Destan dizisi son bir final bölümü ile vedaya hazırlanırken, başrolde yer alan Edip Tepeli için ise yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönem, oyuncunun başrolün altından kalkabileceğini ispatladığı Destan dizisinden sonra birçok projede başrol teklifi almasına yol açacak.

Destan dizisi bitecek, Edip Tepeli için yeni bir dönem başlayacak! 7

Bu projelerden birisi olarak Koridor isimli yeni bir televizyon dizisiyle ilgili iddialar basına yansıdı. Edip Tepeli’nin adı da Uğur Güneş, Mert Turak ve Sevda Erginci’nin isimleri ile birlikte başrol için anılıyor.

Edip Tepeli, yeni sezonda gözde erkek oyunculardan birisi olarak yapımcılar tarafından dikkatle takip edilen ve çeşitli teklifller alan bir isim haline geldi. Oyuncunun yeni dönemde neler yapacağını hayranları da artık daha meraklı şekilde takip ediyor.

Sefirin Kızı dizisi ile akıllara yazılan Edip Tepeli, Destan projesi ile birlikte artık göz önünde oyunculardan birisi oldu. Koridor isimli dizide yer alıp almayacağı henüz net olmasa da genç oyuncunun birçok farklı teklifi değerlendirdiği haberleri de geliyor.