Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak! İşte ilk tüyo!

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak! İşte ilk tüyo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanında uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk sezonda elde ettiği başarı herkesin takdirini kazandı. Reha Özcan ile İclal Aydın tecrübeli isimler olarak başrolün hakkını verdi. Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu da yine başrolde yer aldı ve çok iyi işler ortaya koydu.

Üç Kız Kardeş dizisi sezonun en başarılı işlerinden birisi olurken, senaryosuyla da izleyenleri derinden etkiledi. 3 kız kardeşin hayatında yaşadıklarına odaklanan dizinin ikinci sezonda çok daha iyi bir sıçrama yapması bekleniyor. Eylül ayında ikinci sezonu başlaması planlanan diziyle ilgili ilk bilgileri de Reha Özcan açıkladı.

Sadık karakterinde yine başarılı bir performans ortaya koyan ünlü oyuncu, “Bomba gibi başlayacağım sezona. Dizinin ilk tretmanlarını okudum, çok güzel sürprizlerle dolu başlayacak” açıklamasında bulundu.

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak! İşte ilk tüyo! 7

Dizinin ikinci sezon senaryosundan ilk bilgilerin oyunculara ulaştığı ve onların da yeni sezonda karakterlerin gelişimi noktasında bu yeni döneme göre hazırlandıkları Reha Özcan’ın sözleri ile anlaşılıyor.

Dizinin sürprizlerle dolu başlayacağını duyuran usta oyuncu, Üç Kız Kardeş’ten ilk tüyoyu da vermiş oldu. Üç Kız Kardeş dizisi geçen sezonun ikinci yarısında izleyici ile buluşmuştu. Yeni sezonda ise Eylül ayından itibaren ekranda olması beklenen dizinin çok daha geniş bir izleyici kitlesini etkileyerek, ilk sezona göre daha iyi reytingler elde etmesi bekleniyor.

Ayvalık’ta çekimleri yapılan dizi için ekip Şubat ayında çalışmalara başlamıştı. Kış döneminde bölgenin çok soğuk olması çekimleri olumsuz etkilese de dizinin ekibinin yoğun çabaları ile hava şartlarının hikayeye olumsuz etki etmesi önlendi. Yaz döneminin sonlarında sete çıkacak olan ekibi yine zorlu bir kış dönemi çekimleri bekliyor olacak.