Ana sayfa Sosyal Medya Dışardan göründüğü gibi değil, Cemre Baysel 8 yıldır çok yoğun bir süreç yaşıyor!

Dışardan göründüğü gibi değil, Cemre Baysel 8 yıldır çok yoğun bir süreç yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel dizisinde başrolde yer alan Cemre Baysel, partneri Burak Çelik ile çok başarılı bir dizi çifti olarak yaz dönemine damgasını vuran isimlerden birisi oldu. Geçen sezon da Baht Oyunu isimli dizide Aytaç Şaşmaz ile yine etkili bir romantik komedi projesinde bir araya gelen oyuncu, son dönemde yaz dizilerini tercih ediyor.

Cemre Baysel’in yine bir romantik komedi olan Senden Daha Güzel ile Fox TV ekranında hayranları ile buluşması da devam ediyor. Hürriyet yazarlarından Hakan Gence ile röportaj için buluşan oyuncu, youtube’da da yayınlanan açıklamalarında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Çok yoğun çalıştığını ve sürekli sette olduğunu anlatan Cemre Baysel, sosyal medyada da çok fazla zaman geçiremediğini, bu nedenle de hayranlarından eleştiri aldığını söyledi.

Oyuncu, “Sosyal medyada çok fazla vakit geçiremiyorum. Benim takipçilerim de bu yüzden bana tepkili. Fotoğraf atmıyorum, story çok atamıyorum. O kadar yoğunuz ki. Twitter’a bakarken bir şeyler görüyorum ama üzerinde duramıyorum” diye konuştu.

Dışardan göründüğü gibi değil, Cemre Baysel 8 yıldır çok yoğun bir süreç yaşıyor! 7

Hürriyet gazetesinin yaptığı ankette jönfi seçilen Cemre Baysel, çok mutlu olduğunu ve çok da gurur duyduğunu ifade etti.

15 yaşından bu yana setlerde yer alan Cemre Baysel, şu anda 23 yaşında ve 8 senedir de başarılı bir kariyer ortaya koydu. Oyunculuk mesleğinin çok zor olduğunu ifade eden Baysel, “Seven için gerçekten çok keyifli. Ben çok keyif alıyorum. Ama set temposu çok başka bir şey” dedi.

Kendisini bilerek işine sarıldığını anlatan oyuncu, başrolde yer almanın da kendisini korkutmadığını ifade etti.

Vakit buldukça kendisinin de dizileri izlediğini ve bir izleyici gözüyle de oyuncuları değerlendirdiğini anlatan Cemre Baysel, şöyle konuştu:

“İzlediğimde bana inandırıcı gelmesi lazım. Doğal olması lazım. Mesela ağlıyorsa ağladığına, kızıyorsa kızdığına inanmam lazım. Ben başarıyı inandırmaktan, doğallıktan, içten gelen bir şey. Teknik değil de içinden geleni yansıtıyorsa tamam. O ağladığı zaman gözüm doluyor ise başarılı yani.”

Bunca yıl boyunca oyunculuk yapmanın kendisine hayat noktasında sağladığı farkındalıktan bahseden Cemre Baysel, çevresindeki insanların sayısı arttıkça bazı yeni durumlarla karşılaştığından bahsetti.

Oyuncu, “İnsan tanımaya başlıyorsun. Baktığım zaman görüyorum, uzak duruyorum. İnsan sarrafıyım diyemem ama enerjiyi alıyorum. Lisedeyken 100 kişilik setlerde çalıştım, o zamandan biliyorum” şeklinde konuştu.

15 yaşında komşusu olan ajans sahibinin aracılığı ile oyunculuğa atılan Cemre Baysel, Yeşil Deniz isimli dizide 75 bölüm yer aldığını ve bu süreçte de set ortamını yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyledi. Yeşil Deniz dizisinin kendisi için okul gibi olduğunu anlatan oyuncu, sonraki süreçte çok daha profesyonel kararlar aldığını sözlerine ekledi.