Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz Arjantin’i sallamaya devam ediyor! Ardında bir başka Türk dizisi var!..

Sen Anlat Karadeniz Arjantin’i sallamaya devam ediyor! Ardında bir başka Türk dizisi var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri dünyadaki pazarın önemli bir oyuncusu haline geldi. Bugün Türkiye’de üretilen ya da farklı yapımlardan uyarlanan onlarca dizi dünyanın dört bir köşesinde gösteriliyor.

Farklı ülkelerde gösterime giren dizilerden bir tanesi de, Türkiye’de yayınlandığı dönemde çok ses getiren ATV dizisi Sen Anlat Karadeniz. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan dizinin baş rollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe yer alıyordu. Üç sezon boyunca ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz şiddete boyun eğmeyen bir kadının hikayesini anlatıyordu.

Sen Anlat Karadeniz Arjantin’de yayınlanmaya başladığı ilk gün reyting rekorları kırmıştı. Arjantin Telefe kanalında ‘Fugitiva'(Firari) adı ile yayınlanan dizi yüzde 12.18 reyting aldı ve ilk bölümü ile gün birincisi oldu. Sen Anlat Karadeniz ülkede yeni bir başarıya daha imza attı.

Sen Anlat Karadeniz Arjantin'i sallamaya devam ediyor! Ardında bir başka Türk dizisi var!.. 7

Arjantin televizyon kanallarında en çok izlenen Top 15 listesi yayınlandı.  Listede iki Türk dizisi de yer aldı. Kantar İbope Media’nın sosyal medya araştırmasına göre, Sen Anlat Karadeniz (Fugitiva) 4 milyon takipçi ve ve 10 milyon 300 bin beğeni ile 12’nci sırada yer aldı.

Listede,  ATV’de yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Bir Zamanlar Çukurova  3 milyon 400 bin takipçi ve 10 milyon 100 bin beğeni ile 15’nci sırada yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova Arjantin Telefe kanalında Züleyha adı ile yayınlanıyor.