Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonu da başarıyla tamamladı!

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonu da başarıyla tamamladı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 53. bölüm ve sezon finaliyle salı akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizinin ABC1 kategorisinde birincilik elde etmesi dikkatleri çekti. Tüm kişiler kategorisinde ikinci ve AB kategorisinde de üçüncülük elde eden dizinin hikayesi çok heyecanlı bir noktada bitti.

Üçüncü sezonuyla gelecek kış döneminde de yine Kanal D ekranında yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinin nasıl şekilleneceği büyük merak konusu.

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu yayınlanan sezon finali bölümde Dönüş’ün yeni hayatını yazmak için yola çıkmasıyla birlikte Kalender ailesi paramparça oldu.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Dizinin kadrosundaki isimler şöyle: Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce, Gökberk Demirci.