Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisinin temposu Özge Törer’i çok yordu!

Kuruluş Osman dizisinin temposu Özge Törer’i çok yordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 4. sezonu ile yine çok başarılı bir süreç geçiren Kuruluş Osman dizisi, 130. bölümü ile birlikte sezon finali yapıyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran bir yapım olmasıyla bilinen dizinin çok iyi reytingler aldığını ve 4 sezonluk büyük bir başarı hikayesi olduğunu söylemek gerekiyor.

Kuruluş Osman dizisi, beşinci sezonda da yoluna güçlü bir şekilde devam edecek. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin öne çıkan bir başka ismi ise Özge Törer… Bala Hatun karakteri ile dizinin hikayesinde güçlü bir yeri bulunan oyuncu, kariyerine böyle bir yapım ile başlamış olmanın farkını da yaşıyor.

Özge Törer, 2019 yılında başladığı ve 4 sezondur yer aldığı Kuruluş Osman dizisi ile birlikte ismini milyonlarca izleyiciye tanıttı. Yurt dışında da hayran kitlesi oluşan Özge Törer’in bu süreç boyunca çok yorulduğu da sözlerine yansıdı.

Oyuncu, meslektaşı Demet Özdemir’in partisine katıldı ve diziyle ilgili mesajlar verdi.

Özge Törer, “Şu an yeni bir sezon arası verdik, artık dinlenme aşamasındayız” diye konuştu.

Oyuncu; güzel, yorucu ve heyecanlı bir sezon geçirdiklerini de vurguladı ve “Ama şu an biraz dinlenme zamanı” diyerek de sette ne kadar çok yorulduğuna vurgu yapmış oldu.

Kuruluş Osman dizisinin setindeki yoğun ve yıpratıcı çalışmaların yaz döneminde dinlenme ihtiyacını ortaya koyan Özge Törer, yaz dönemi için planda yapmadığını ve önceliğinin dinlenmek olduğunu ifade etti.

Kuruluş Osman dizisi yeni sezonunda da yine savaş sahneleri ve etkileyici 14. yüzyıl ortamıyla izleyicileri derinden sarsacak gibi gözüküyor.