Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülcemal dizisi 10. yeni bölümünde gerçekler sarsıcı olacak!

Gülcemal dizisi 10. yeni bölümünde gerçekler sarsıcı olacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Gülcemal dizisinde hikaye derinleşiyor. Dizinin final yapması beklenirken, 13. bölüme kadar uzatılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Fox TV’nin düşük reytingler aldığı için diziyi yayından kaldırma ihtimali, devam etme ihtimalinden daha yüksek gözüküyor. Ancak son bölümlerde elde edilecek reytingleri de kanal yetkililerinin değerlendirip, bunun sonucunda karar verme durumu var.

Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisi başrolde yer alıyor. Hikayede 9 bölüm geride kaldı ve 15 Haziran akşamı 10. yeni bölüm yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Gülcemal öğrendiği gerçekle sarsılırken annesine dair terk edilmişlik travmaları da geri döner. Silahlara tövbesini bozan Gülcemal’i artık kimse durduramayacaktır. Nikah masasında bekleyen Deva’nın ise sözünü bozmaya niyeti yoktur.

Gülcemal’in kendisi hakkında vereceği karara razıdır. Herkes kaçmasını söylerken o beklemeyi seçer. Sonunda Gülcemal’in Mert ve Deva için biçtiği ceza herkesi şoke eder.