Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisi Melisa Berberoğlu için kariyerinin volesi oldu!

Üç Kız Kardeş dizisi Melisa Berberoğlu için kariyerinin volesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi projesi ile birlikte öne çıkan genç yeteneklerden birisi de Melisa Berberoğlu oldu. İkinci sezonu süren dizinin çekimleri Ayvalık’ta devam ediyor. Dizinin gelecek sezonda da ekranda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2019 yılında oyunculuğa başlayan Berberoğlu, Kırmızı Oda dizisindeki Menekşe karakteri ile dikkat çektikten sonra Acans ve Yeşilçam isimli dijital dizi projeleri ile deneyim kazandı. Ancak oyuncuya popülerliği getiren iş elbette ki Üç Kız Kardeş dizisiydi.

Melisa Berberoğlu da dizinin hikayesinde Derya karakteri ile yer alıyor ve evin üç kız kardeşinden birisi olarak iyi bir performans ortaya koyuyor. Melisa Berberoğlu, Ayvalık’taki çekimlerden çok memnun olduklarını söyledi.

Oyuncu, Ayvalık gerçekten çok güzel bir yer. Biz ekip olarak Ayvalık’ı çok sevdik” diye konuşan oyuncu, bu bölgede çekim yapmanın kendileri için çok güzel olduğunu söyledi.

Özgü Kaya, Berker Güven ve Almila Ada gibi etkili genç isimlerin yanında henüz tecrübesi biraz daha az olmasına rağmen Melisa Berberoğlu’nun da iyi bir iş çıkartması, kariyeri adına güçlü bir çıkış oldu.

Dizinin hikayesinde Somer’in sevgilisi Mine karakterini canlandıran Nazlı Senem Ünsal ile çok iyi bir iletişim kurduklarını anlatan Melisa Berberoğlu, sette en iyi anlaştığı arkadaşı olduğunu da söyledi.

Üç Kız Kardeş dizisi Melisa Berberoğlu için kariyerinin volesi oldu! 7

Oyuncu, “Nazlı ile çok sahnem olmamasına rağmen, onunla çok iyi anlaşıyorum” diye konuştu. Nazlı ile Derya’nın çok sahnesi olmamasına rağmen, iki genç oyuncu sette birbirleriyle yakın iletişim halinde.

Çekimlerde bazen sert rüzgarlarla karşılaştıklarını da anlatan Melisa Berberoğlu, “Rüzgarlı sahneler, hava durumu koşullarından dolayı insanı çok zorluyor” açıklamasında bulundu.

Sahne içinde hem ekip arkadaşları hem de yönetmenleri ile iyi bir uyum sağladıklarını, güçlü bir birliktelik kurduklarının altını çizen oyuncu, “İşimize sarıldığımız için, zorlu sahneler bile kolayca geçiyor, üstesinden gelebiliyoruz” açıklamasını yaptı.

Derya karakterini de değerlendiren oyuncu, bazen kırıcı konuşmalar yaptığını ve bu yönünü pek sevmediğini de sözlerine ekledi.