Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisinde Devin ile Aslan arasında boşanma lafları bugünün genç evlilerine bir gönderme gibi!

Aile dizisinde Devin ile Aslan arasında boşanma lafları bugünün genç evlilerine bir gönderme gibi!

tarafından ker_def

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisinde 7. yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili ilk detaylar da ortaya çıktı. Dizide Devin ile Aslan’ı çok zorlu bir sınav bekliyor. İkili daha şimdiden boşanmayı konuşmaya başladı.

Türkiye’de yapılan araştırmalarda genç yaşta evlilik ile tanışanların birbirlerini tanıma ve ortak yaşama adapte olma konusunda ilk başlarda sıkıntılar yaşadıkları, hatta bazılarının bunu aşamayarak evliliklerini kısa sürede sonlandırmak durumunda kaldıkları biliniyor.

Bu durumun Aile dizisinde de Devin ile Aslan arasında daha yeni başladıkları evlilik sürecinin başındayken ortaya çıkacak olması, günümüz toplumsal yapısına da bir gönderme olarak algılanabilir. Devin ile Aslan’ın sorunlu başlayan evlilikleri, kritik bir eşikte ve neler olacağı heyecanla bekleniyor.

6. bölümün hemen ardından yayınlanan 7. bölüm tanıtımı seyircileri merakta bıraktı. Devin, Aslan’ın aile masasında istediği özürden sonra valizini toplarken, Cihan’ın Devin’e “Sen benim karım olsan var ya” dediği anlar büyük bir şaşkınlık yaratıyor.

Serhat ve Aslan’ın ortaklık için bir araya gelmesi dikkat çekerken, Devin’in artık seans yapmayacaklarını söylemesi üzerine Cihan’ın tedirgin edici hareketleri ikisi arasında neler yaşanacağına dair merak uyandırıyor.

Aslan, Devin’e evi terk ederse evliliklerinin bir çıkmaza gireceğini ifade ederek ilişkilerinin ortasına büyük bir bomba bırakırken, tanıtımda Yağmur’un Serhat’tan kaçtığı gerilim dolu anlar yeni bölüme olan heyecanı giderek yükseltiyor.

Aile’nin 7. Bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisinin diğer oyuncuları şu isimlerden oluşuyor:

“Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer.”