Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisinin gün değişikliği keşke daha erken yapılsaydı!

Yabani dizisinin gün değişikliği keşke daha erken yapılsaydı!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında yayınlanan Yabani dizisinin iyi bir başlangıç yapmasına ve çok iyi reytingler elde etmesine rağmen, Bahar isimli Show TV dizisinin gücü karşısında hızla erimesi herkesi şaşırtmıştı.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ortalamanın altına sarkan ve artık gözden tam olarak düştüğü bir noktada Now televizyon kanalı yetkilileri Cumartesi akşamı oluşan boşluğu değerlendirerek Yabani dizisinin gününü değiştirdi.

Salı akşamları Bahar dizisi karşısında artık reytinglerini artıramayan ve sürekli düşüş sürecinde olan yapımın yeni gününde AB ve ABC1 gruplarında yükseliş yaşaması dikkat çekti. Özellikle de AB grubunda çok ciddi bir yükseliş ile hikayenin hala ilgi çekebileceğine yönelik olumlu bir işaret alındı.

Tüm kişiler kategorisinde izleyici kaybı devam ederken, Yabani dizisinin daha önce gün değişikliği yapılsa ayakta kalma ihtimalinin daha yüksek olabileceği de bu sonuçlardan anlaşılıyor.

Dizinin önümüzdeki haftalarda elde edeceği reytingler de projenin devamı noktasında önemli bir veri olarak değerlendirilecektir.