Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi, reytinglerde en yakın rakibi Baba’ya fena çalım attı!

Üç Kız Kardeş dizisi, reytinglerde en yakın rakibi Baba’ya fena çalım attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının yeni iki dizisi Üç Kızkardeş ve Baba’nın reytinglerdeki durumu ilginç bir yarışa da sahne oluyor! Zira birer hafta arayla ekrana gelmeye başlayan iki yeni dizi, Salı akşamlarının diğer dizilerinin yanı sıra kendi aralarında da bir rekabetteler.

Bu hafta 3. bölümüyle ekrana gelen Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi, ondan bir hafta önce başlayan Show TV’nin Baba dizisinin önüne geçmeyi başardı. 4. bölümü yayınlanan Baba dizisi, ekranın son dönemdeki iddialı yapımlarından biri. Haluk Bilginer’in başrolde yer aldığı dizi, hikayesiyle de ilgi çekmekte.

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş, dizisi de Ayvalık’ta çekilen bir dizi ve hikayesi ile izleyenleri de yakalamayı başardı. Dizi, 1 Mart Salı akşamı Destan ve Survivor All Star dizilerinin ardından tüm kişilerde 3. sıraya yükselmişti. Bu hafta ise atv’nin Destan dizisinden sonra ikinci sıraya oturdu.

Baba dizisi ise geçtiğimiz hafta tüm kişilerde 7. sırada yer alıyordu. Fakat AB kategorisinde 3. ve ABC1 kategorisinde 4. sıradaydı. Ancak bu hafta totalde 9. sıraya geriledi ve Üç Kız Kardeş’in hızlı çıkışı karşısında düşüş yaşadı.

Üç Kız Kardeş dizisi için kimi eleştirmenler Latin ülkelerinde daha çok izleneceği görüşleriyle beraber “pembe dizi” eleştirilerini yapmıştı. Ancak Üç Kız Kardeş, bu hafta şaşırtıcı sonuçlarıyla izleyiciye hikayeyi sevdirdiğini de ortaya koymuş oldu.

Üç Kız Kardeş dizisi, reytinglerde en yakın rakibi Baba'ya fena çalım attı! 7

En yakın rakibi Baba ise ortalamanın altında puan alarak dokuzuncu sırada yer buldu. Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş’ın da rol aldıkları Baba dizisi, beklenin altında reytinglerle ilerliyor.

Üç Kız Kardeş’in ilk bölümü bazı eleştiriler almıştı. Ağır dram, imkansız aşklar, bitmeyen entrikalarla dolu pembe dizilere benzetilen Üç Kız Kardeş, izleyici tarafından beğenilerek ilk sıralara çıkmayı başardı. Süreç Film imzalı dizide İclal Aydın ve Reha Özcan’ın yanı sıra Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu gibi genç oyuncular yer alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururuken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.