Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi, sezonun ortasında ekranda resmen fırtına kopardı!

Üç Kız Kardeş dizisi, sezonun ortasında ekranda resmen fırtına kopardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimleri Ayvalık’ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisi, hazırlıkları sürerken izleyici tarafından da merakla bekleniyordu. Dizinin ilk fotoğrafları ve tanıtım videosu geldiğinde ise izleyicide masalsı bir hikaye algısı yaşatmıştı. Ancak ilerleyen süreçte dram hikayesi ile bambaşka bir yolculuğa çıkardı ekran başındakileri.

Kanal D’nin yeni dizisi, sezon ortasında yayınlanmaya başlandı. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından televizyona uyarlanan dizinin bu hafta 6. bölümü ekrandaydı. İlk haftalarda sessizce bir girişle reytinglerde ortalama bir düzeydeydi. 4. haftada bir anda herkesi şaşırtan bir şekilde reytingde 1. sıraya yerleşti.

Salı akşamları yayınlanan atv’nin Destan dizisi, bir süredir gün birinciliğini kimseye bırakmıyordu. Ancak Üç Kız Kardeş dizisi öyle bir çıkış yaptı ki herkesi şaşırtarak Destan dizisinin birinciliğini elinden almayı başardı!

5. ve 6. bölümlerde de durum değişmedi. Salı akşamlarının artık reytingdeki birincisi Üç Kız Kardeş dizisi! Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Berker Güven ve Özgü Kaya’nın rol aldıkları dizi, sezon ortasında adeta ekranda fırtınalar koparıyor!

Üç Kız Kardeş dizisi, sezonun ortasında ekranda resmen fırtına kopardı! 7

Böylesi bir ilgi göreceğini kimsenin düşünmediği Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’nin ekrandaki reytingleri alt üst eden dizisi olarak adını şimdiden dizi piyasasına yazdırdı!

Hikayesiyle oyunculuklarıyla beğeni toplayan Üç Kız Kardeş dizisi, istikrarlı bir şekilde devam ederse sezonu da birincilikle kapatacak gibi duruyor! Hatta şimdiden 2. sezonu garantilediğini bile söyleyebiliriz…

Dizinin bir sonraki bölümünün fragmanı da yayınlandı. İzleyici, 7. bölümde Türkan ve Somer aşkının giderek filizlenmesine şahit olacak yeni bölümde.

Dizinin 7. yeni bölümünde kızlar aşk sarhoşu! Üç kardeş de aşkın kokusuyla sarhoş olmuşlardır. Mutlulukları gözlerinden okunur. Türkan ve Somer de gittikçe yakınlaşmaya başlar. İzleyicilerin de heyecanla beklediği bu aşkın ilk güçlü izlerini fragmanda bulabilirsiniz.