Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin sürpriz yaz dizisinde İlayda Alişan ve Burak Yörük başrollerde

Kanal D’nin sürpriz yaz dizisinde İlayda Alişan ve Burak Yörük başrollerde

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon hala devam ederken kanallar şimdiden yaz aylarında yayınlayacakları dizilerin hazırlıklarına başladı bile! Genelde yaz sezonunda romantik komedi ağırlıklı diziler ekrana gelmekte. Sezon boyunca ağır dram dizileriyle yorulan izleyiciyi rahatlatmak amaçlı hikayesi daha eğlenceli yapımlar ekrana gelmekte.

Nisan ayının başında kanalların yaz dizileriyle ilgili haberler de gelmeye başladı. Bu diziler arasında iki genç ve başarılı ismin yer alacağı Kanal D’nin ismiyle de ilgi çeken bir dizisinden kulis bilgileri gelmekte.

Kanal D’nin dizisinin ismi ‘Bir Yaz Dizisi’… İsmiyle de uyuşan yaz sezonuna renkli bir giriş yapacak olan dizi, son yılların iki yıldız ismi İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrolüyle ekranlara gelecek.

Dizinin hikayesi belli olmasa da romantik komedi türünde bir dizi olacağı anlaşılıyor. Her iki oyuncunun da hayranlarını şimdiden heyecanlandıran dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yapacağı öğrenildi.

Çukur dizisindeki Akşın rolüyle yıldızı parlayan İlayda Alişan, sonrasında Masumiyet dizisindeki Ela rolüyle de izleyiciden büyük beğeni kazanmıştı. Genç oyuncunun bu zorlu rollerin ardından bu kez bir romantik komedide izleme imkanına kavuşacak hayranları. 1996 doğumlu genç oyuncu, en son Kırmızı Oda dizisinde de konuk oyuncu olarak başarılı bir performans sergilemişti.

Kanal D'nin sürpriz yaz dizisinde İlayda Alişan ve Burak Yörük başrollerde 43

1995 İstanbul doğumlu olan Burak Yörük ise ilk olarak 2013 yılında rol aldığı 20 Dakika dizisindeki Tayfur karakteri ile dikkatleri çekmişti. Yörük’ün kariyerindeki en büyük çıkışlardan biri de Baraj dizisinde oynadığı Tarık rolüydü. Bu rolle adeta hafızalara kazınan Burak Yörük, geçtiğimiz yaz Fox TV’de yayınlanmaya başlayan romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam’da da 28 bölüm başrolde yer almıştı.

Şimdi bu iki başarılı oyuncunun hayranları için heyecanlı bir dönem başlıyor. Diziyle ilgili çok fazla bilgi yok. Ancak ikilinin şimdiden bu yazın favori çifti olacağı da sosyal medyada başlayan yorumlardan anlaşılıyor.