Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonda da yayınlanmayı hak ediyor!

Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonda da yayınlanmayı hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin setinde eğlenceli anlar yaşanıyor ve ekip de çok iyi bir uyumla işine devam ediyor. Tam 1 yılı geride bırakan Üç Kız Kardeş dizisi, geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu güçlü hikaye ile büyük çıkış yakaladı.

İkinci sezonda da bu çıkış hikayenin gücü ve oyuncuların yüksek performansları ile devam ediyor. Üç Kız Kardeş dizisine konu olan ve aynı isimli romanın yazarı İclal Aydın, birleştirici ve yol gösterici bir unsur olarak varlık sergiliyor. Bu noktada dizinin iki genç oyuncusu Özgü Kaya ile Berker Güven’in iyi uyumları ve yüksek enerjileri de Üç Kız Kardeş dizisinin başarısının en önemli nedenleri arasında bulunuyor.

Hem hikayesi hem oyunculuk performansları ile öne çıkan dizinin setinde de ekibin çok iyi bir ortam oluşturması, başarıya giden yolda olmazsa olmaz bir durum. Ayvalık’ta yapılan çekimlerde kış döneminde zorlu koşullara rağmen özveriyle çalışan ekip, ilk günkü heyecanla işlerine devam ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin setinde yaşanan bu aile ortamının dizinin başarısına katkısı da yadsınamaz. Dizinin genç ve tecrübeli isimlerinin iyi bir iletişim içinde olması, birbirlerini desteklemesi, ekibin zorlu çekimleri daha neşeli bir şekilde sürdürmesini de sağlıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonda da yayınlanmayı hak ediyor! 7

Salı akşamları yayınlanan dizinin hikayesinin de merak unsurlarını barındıracak şekilde devam ettirilmesi ile birlikte, Üç Kız Kardeş’in bu görüntüsü ile üçüncü sezonda da ekranda kalmayı hak eden bir dizi görüntüsü ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

Eğlenceli anların yaşandığı Üç Kız Kardeş setinde oyuncuların keyifli anları objektiflere yansıdı. Özgü Kaya ve Berker Güven’in kamera arkası fotoğrafları hayranlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Salı akşamları dizinin iyi reytingler almasında da setteki bu aile ortamının payı çok yüksek.