Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonuna Gökberk Demirci ile birlikte aşk üçgeni damgasını vuracak!

Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonuna Gökberk Demirci ile birlikte aşk üçgeni damgasını vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk iki sezonda çok başarılı sonuçlar elde eden Üç Kız Kardeş dizisinin ekibi bir süredir üçüncü yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Ayvalık’ta yapılan çekimler renkli geçerken, dizinin hayranları da yeni dönemde hikayede ne tür değişiklikler olacağını merak ediyor.

Üç Kız Kardeş hayranları yeni sezonda bambaşka bir hikaye bulacak. Özellikle de Gökberk Demirci’nin canlandırdığı Kartal karakteri yeni döneme adeta damgasını vuracak. Yemin dizisiyle büyük popülerlik elde eden Gökberk Demirci, şimdi de kariyerinin en önemli sınavına çıkıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonuna Gökberk Demirci ile birlikte aşk üçgeni damgasını vuracak! 8

Üç Kız Kardeş dizisine ikinci sezonun sonlarında katılan oyuncu, Kartal karakteri ile üçüncü sezonun en önemli çekim noktası olacağını ortaya koymuştu. Sosyal medyada da dizinin hayranları Gökberk Demirci’nin yeni sezonun belirleyici unsuru olacağına yönelik çok sayıda paylaşım yapıyor.

19 Eylül Salı akşamı üçüncü sezona başlayacak olan Üç Kız Kardeş dizisinde neler yaşanacak?

Geçtiğimiz sezon finaliyle büyük ses getiren dizinin yeni sezonunda neler yaşanacağı henüz net değil ama izleyicilerin beklentisi çok yüksek.

Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonuna Gökberk Demirci ile birlikte aşk üçgeni damgasını vuracak! 9

Üçüncü sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Özgü Kaya, Berker Güven ve Gökberk Demirci’nin görüldüğü tanıtım sosyal medyada da ses getirdi.

Üç Kız Kardeş ‘in oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni sezonu ile 19 Eylül’de Kanal D’de başlıyor.