Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Adil öldü, Nalan gerçeği öğrenecek ve hikaye yeniden başlayacak!

Camdaki Kız dizisinde Adil öldü, Nalan gerçeği öğrenecek ve hikaye yeniden başlayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OGM Pictures imzalı dizi, DR. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanmakta. Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi, daha ilk başladığı günlerde büyük bir heyecanla izlenmeye başlanmıştı.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, geçtiğimiz sezon sonunda ekrana gelmişti. İkinci sezonuyla biraz reyting kaybetse de oyuncu kadrosu ve hikayesi ile beğenilerek izlenen bir yapım.

Dizide izleyicinin kitaptan dolayı vakıf olduğu ancak Nalan’ın öğrenmediği sırrın artık ortaya çıkması merakla bekleniyor! Şerif Erol’un hayat verdiği Adil, Nalan’a, kızı değil, torunları olduğunu açıklayamadan ölecek ne yazı ki! Tecavüz vakası sonucu dünyaya gelen bir çocuk olduğunu öğrenince Nalan’ın çok sarsılacağı aşikar! Adil’in ölümü ise diziyi izleyenleri üzen bir gelişme olacak. Yeni bölüm tanıtımda da Adil’in öldüğü görülmekte.

Zaman zaman hikayenin durağanlaştığı eleştirilerini sosyal medyada yönlendiren izleyici için, bu hafta ekrana gelen 35. bölümde yaşanan bu gelişmeler sonrası, yorumlara “Hikaye şimdi başlıyor” şeklinde notlar düşülmeye devam ediliyor.

Nalan’ın gerçekleri öğrenmesinden sonra nasıl bir tavır alacağı merak konusu. Adil’in ölümü ise dizide beklenmeyen bir gelişme oldu ve herkesi şaşırttı. Feride’nin tüm engellemelerine karşın Adil’in gerçekleri anlatmak istemesi izleyici için de heyecanlı bir bekleyişi beraberinde getirdi. Fakat, anlatamadan hayata gözlerini yumdu. Nalan, büyük bir yıkım yaşarken, gerçeklerin acısı ileriki bölümlerde onu daha da çok yaralayacak.

Sonunda annesi sandığı anneannesi Feride’nin, kendisine doğduğundan beri çektirdiği acıların nedenini anlayacak Nalan. Kızları Sema’nın tecavüze uğraması ve doğum sırasında ölmesiyle torunları Nalan’ı kucağına alan Feride’nin yaptıklarının nedeni de ortaya çıkacak. Fakat bunun için izleyicinin biraz daha beklemesi gerekecek!

Camdaki Kız dizisinde Adil öldü, Nalan gerçeği öğrenecek ve hikaye yeniden başlayacak! 8

Camdaki Kız dizisindeki bu ani ölüm sonrası gelişmeler merakla bekleniyor. Eğer sır ortaya çıkarsa, Nalan için de bambaşka bir dönem başlayacak. İzleyici de artık sabırsız bir şekilde gerçeğin ortaya çıkması gerektiği söylemlerini sosyal medyada dillendiriyor. Sırrın ortaya çıkmasıyla hikaye de asıl o zaman başlayacak!En azından pek çok izleyici dizideki gelişmeleri bu şekilde yorumlamakta.

Yeni bir dönemin başlayacağı anlaşılan dizide Adil’in kızına her şeyi anlatamadan ölmesi ise izleyicinin duygularını kabartan bir gelişme oldu. Şimdi kendisini koruyacak kimsenin olmadığı bir dünyada Nalan’ın duruşu da merak konusu.

Şerif Erol’un veda ettiği dizinin son bölümüyle ilgili bir izleyicinin yorumu, pek çok kişinin de düşüncesini ortaya koyuyor adeta: “Ağlamamak için kendimi çok zor tuttum. Adil Bey’in Nalan’ı koruyamadığı için kendini suçlaması, Nalan’ın koskoca hayatta babasından başka sırtını dayadığı kimsenin olmayışı ve kimsenin onu Adil beyden daha çok sevemeyecek olması..”

Camdaki Kız dizisinde Adil öldü, Nalan gerçeği öğrenecek ve hikaye yeniden başlayacak! 9

24 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 36. bölüm, şimdi daha çok merakla bekleniyor. Büyük sırrın ortaya çıkması yeni bölümde beklenirken babasını da kaybeden Nalan’ın kararı ne olacak? Nasıl bir yol izleyecek? Hayatına nasıl devam edecek?

Bu yeni dönemde Nalan’ın yükselişini mi, düşüşünü mü göreceğiz? Pek çok soru var tabii izleyicinin kafasında. Bölümler ilerledikçe bu sorular da yanıtını bulacak. Gelecek hafta yayınlanacak bölümde yeni sürprizlerin de izleyiciyi beklediği anlaşılıyor…