Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Berker Güven’in canlandırdığı Somer’den büyük ders!

Üç Kız Kardeş dizisinde Berker Güven’in canlandırdığı Somer’den büyük ders!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Berker Güven, canlandırdığı Somer karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin de beğenisini kazandı. İclal Aydın’ın aynı isimli romanında uyarlanan dizi, çok başarılı bir şekilde ilerliyor.

Bu sezon Kanal D’nin Yargı dizisinden sonra en etkili çıkışı yapan yeni dizisi Üç Kız Kardeş oldu. Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olması da hikayenin ve oyuncuların güçlü performansının bir sonucuydu… Dizide Türkan karakterinde çok iyi bir çıkış yapan Özgü Kaya ile, Somer olarak izlediğimiz Berker Güven etkili bir dizi çifti de oldu. Somer ve Türkan’ın hikayesi milyonlarca izleyiciyi meraklandırıyor. Bu durum da dizinin reytinglerinin çok iyi gelmesini sağlıyor.

Üç Kız Kardeş 11. Bölümüyle birlikte 10 Mayıs Salı akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Yayınlanan fragmanda Somer, Serdar ve Hakan’ı yanına alarak bir plan yapıyor!

Somer, Türkan’ın telefonlarını açmaması sonucunda bir plan yapar ve Serdar ile Hakan’ı çağırır. Üç kız kardeşi çözmek için kafa kafaya verirler. İşte bu sırada Somer’in verdiği mesaj izleyicileri de etkileyecek.

Her şeyden önce kadınları çözmenin bu kadar kolay olmadığı mesajını verecek olan Somer, ayrıca Türkan’ın gönlünü kazanmak için yaptığı çabayla da izleyicilerin desteğini aldı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Somer’i Türkan için çabalarken göreceğimi hiç düşünmezdim” diye yapılan yorumlar dikkat çekiyor. Dizi hayranları da yeni bölümü heyecana beklerken, Somer’in Türkan’ı yeniden elde etmek için hangi yollara başvuracağını çok merak ediyor.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!