Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da Tekfur olarak göz dolduran Serhat Kılıç, dizi için herkesin beklediği müjdeyi verdi!

Kuruluş Osman’da Tekfur olarak göz dolduran Serhat Kılıç, dizi için herkesin beklediği müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Tekfur karakterini canlandıran Serhat Kılıç, rolünde başarıyla yer alırken, aynı zamanda müzik çalışmalarına da devam ediyor. Kendisini bir şarkıcı olarak görmeyen, sadece şarkı söylemeye çalıştığını belirtse de Serhat Kılıç, bu alanda etkili projeler de ortaya koymaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu, hem dizilerde yer alıyor hem canlı müzik söylüyor hem de Müzikoman isimli tek kişilik gösterisinde Türkiye’nin son yıllarındaki müzikleri ile siyasetin ne kadar iç içe bir şekilde gelişim gösterdiğini sahnede anlatıyor. Serhat Kılıç, “Müzik üzerinden sadece eğlence yapıyoruz” diye konuştu ve bu çalışmalarına devam edeceğinin mesajını verdi.

Dizide sete verilen bayram arasında ailesini görmek için Ankara’ya giden oyuncu, yeniden İstanbul’a dönerek çekimlere kaldığı yerden devam ediyor.

Kuruluş Osman'da Tekfur olarak göz dolduran Serhat Kılıç, dizi için herkesin beklediği müjdeyi verdi! 8

Serhat Kılıç, Tekfur karakteri için ise şunları söyledi: “Tam bir dönem dizisi. Çok geniş bir arazide, obalar da kurulu. Ben baştan Tekfur olarak girdim. Fakat sonra önce kalemi, sonra atımı, sonra da bir çatışmada kılıcımı kaybettim. Zor günlerdi. Kar altında, ona rağmen at üstündeydim. Çok şükür güzel bir sezon geçirdik. Osmanlı devleti de kurulmak üzere.”

Kuruluş Osman'da Tekfur olarak göz dolduran Serhat Kılıç, dizi için herkesin beklediği müjdeyi verdi! 9

Serhat Kılıç, son sözleri ile birlikte diziden bir detay da vermiş oldu. Osmanlı Devleti’nin kuruluşunun üçüncü sezon sonunda gerçekleşeceği de böylelikle anlaşılmış oldu.

Kuruluş Osman dizisi, üçüncü sezonu Haziran sonu veya Temmuz başında kapatacak ancak şimdiden dördüncü sezonun Osmanlı Devleti’nin ilk yıllarını anlatacağı gerçeği de Serhat Kılıç’ın sözleri ile anlaşılmış oldu.