Ana sayfa Sosyal Medya Miray Akay, Kuruluş Osman dizi setinde hayatının en zorlu anını yaşadı!

Miray Akay, Kuruluş Osman dizi setinde hayatının en zorlu anını yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dördüncü sezona büyük bir atak ile başlayan Kuruluş Osman dizisi, yine milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor. Dizinin yeni döneminde yeni oyuncularla güçlendirilen kadro, yepyeni karakterler ile daha da ilgi çeken bir hikaye kurgusu var. Ancak reytinglerin geçen 3 sezona göre çift haneli oranlara ulaşamadığı gerçeğini de görmek lazım. Bu anlamda gücünden biraz kaybettiğini gözlemlediğimiz Kuruluş Osman’ın yeni oyuncularından birisi de Miray Akay oldu.

Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın gibi diziye katılan önemli isimlerden birisi de genç oyuncu Miray Akay oldu. Sete yeni katılmasına rağmen kendisi sanki en başından bu yana bu ekip ile berabermiş gibi bir hissiyat yaşadığını belirten oyuncu, “Çok yoğun da bir iş, çok sıcakkanlılar, dört sezondur buradaymış gibi hissettirdiler” diyerek güzel bir şekilde karşılandığını anlattı.

Setteki bu aile ortamının zorlu sahnelerin çekilmesini daha da kolay hale getirdiğinden bahseden oyuncu, uyumlu işbirliğinin her türlü zorluğu aşmalarına yardımcı olduğu değerlendirmesini yaptı.

Miray Akay, Kuruluş Osman dizi setinde hayatının en zorlu anını yaşadı! 8

Alçiçek Hatun karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ekranda sert gözüküyor belki ama, karakterin içinin de yumuşak olduğunu düşünüyor. Miray Akay, “Kendisini çok göstermek istemeyen, duvarları olan bir karakter” dedi.

Sette herkes ile samimiyet kurduğunu anlatan Miray Akay, “Burada çok fazla anı var ve çok acayip şeyler yaşayabiliyorsunuz. Sete başlamadan önce 1,5 ay kadar eğitim aldık. At binme, pusat kullanma, kılıç kullanma gibi eğitimler” şeklinde konuştu .

Miray Akay, Kuruluş Osman dizi setinde hayatının en zorlu anını yaşadı! 9

At ile şaha kalkma sahnesinde çok heyecanlandığını ve ilk kez böyle bir deneyim yaşadığını anlatan oyuncu, “Gerçekten şimdiye kadar oynadığım en zor sahne diyebilirim” dedi.

Hem atı dizginlemenin hem şaha kaldırmanın, sahne çekimleri yapılırken zor olduğunu anlatan Miray Akay, bu zorluğun da üstesinden gelmeyi başardı.