Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinde büyük sürprizler var, Melisa Berberoğlu ilk sürprizi duyurdu!

Üç Kız Kardeş dizisinde büyük sürprizler var, Melisa Berberoğlu ilk sürprizi duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonu başlıyor. 13 Eylül Salı akşamı 17. bölümüyle birlikte yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizi yine heyecanlı bölümleri ile herkesi ekran başına toplayacak.

Salı günleri rekabette Kusursuz Kiracı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Baba gibi dizilerle yarışacak olan Üç Kız Kardeş, geçen sezon çok başarılı sonuçlar elde etmişti. Dizinin yeni sezonda hikayesinin derinleşmesi ile birlikte çok daha iyi oranlara ulaşması bekleniyor. Diziye Ayça İnci, Eren Ören ve Yiğit Dikmen yeni sezonda katılan isimler oldular. Dizinin hikayesi bu üç önemli oyuncunun gelişi ile birlikte daha da derinleşecek.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan genç oyuncu Eren Ören, Mustafa Yalçın karakteri ile yeni ve büyük bir sınava çıkacak. Mustafa karakterinin annesi Sevilay Yalçın rolünde ise usta oyuncu Ayça İnci’yi izleyeceksiniz. Ayrıca son dönemde büyük çıkış sergileyen Yiğit Dikmen ise Özgür Tunca karakteri ile Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinde yeni bir dönemi başlatacak.

Üç Kız Kardeş dizisinde büyük sürprizler var, Melisa Berberoğlu ilk sürprizi duyurdu! 8

Üç Kız Kardeş dizisinde Melisa Berberoğlu, canlandırdığı Derya karakteri ile ilk sezonda çok beğenildi. Ödüller da alan diziye yaptığı katkılarla genç yaşında hızlı bir popülerlik süreci yaşayan Melisa Berberoğlu, yeni sezon için de sete çıktı ve arkadaşları ile birlikte yoğun bir tempoda çalışıyor.

Ayvalık’ta çekimleri yapılan dizinin setinden sonra İstanbul’a gelen oyuncu, ikinci sezon için çok heyecanlı olduklarını söyledi. Oyuncu yeni sezonda büyük sürprizler olacağını belirterek şunları anlattı:

“Çok heyecanlıyız. Bu Salı ilk bölümümüz var, az kaldı. Büyük sürprizler seyirciyi bekliyor. İlk bölüm çok heyecanlı bir bölüm. Herkes anneye ne olduğunu merak ediyor, onu öğreneceğiz.”

Üç Kız Kardeş dizisinde büyük sürprizler var, Melisa Berberoğlu ilk sürprizi duyurdu! 9

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezon fragmanına da yansıyan ve hikayenin yazarı İclal Aydın’ın canlandırdığı Nesrin karakterine ne olduğunu herkes merak ediyor. Melisa Berberoğlu da sözleriyle ilk sürprizin Nesrin karakteri üzerinden gerçekleşeceğini vurgulamış oldu. Karakterin ölebileceği düşüncesi var ama birçok izleyici bunun bir rüya olduğu fikrine sahip. Neler olacağını 13 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 17. bölümde öğrenebileceksiniz.

Ayvalık’taki çekimlerin çok keyifli geçtiğini anlatan oyuncu tatil dönemi olması nedeniyle kalabalık olan ilçenin yakında boşalacağını ve daha rahat edeceklerini söyledi.

Üç Kız Kardeş dizisinde bölümleri yetiştirmek için çok yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarından da bahseden Melisa Berberoğlu, haftanın 5 günü yoğun şekilde çalışmaların sürdüğünü açıkladı.